Românii renunță greu la anumite obiceiuri alimentare și totuși, uneori nu sunt conștienți de pericolul la care se expun atunci când folosesc anumite produse.
Un astfel de produs nociv este folosit de români la prepararea ciorbei. Borșul la plic a fost recent analizat de Asociația pentru Protecția Consumatorilor din România și rezultatele sunt îngrijorătoare.
Ciorba cu borș la plin se tranformă într-o adevărată otravă și medicii recomandă românilor să evite acest obicei.
Din 13 produse analizate în laborator, nouă au prezentat aditivi alimentari. Numărul ridicat de E-uri afectează sănătatea pe termen lung, motiv pentru care este recomandat înlocuirea produsului cu borșul natural.
Alertă medicală în întreaga Românie. Aproape 200 de noi cazuri de rujeolă în toată țara. Un alt copil a decedat!!... Obișnuiești să bei des câte o bere sau un vin? Ce se întâmplă în organismul tău te va pune pe gânduri...