Căutare Live

(P) 700 000 de euro, o investiție record pentru o clinică stomatologică din București!

700 000 de euro este investiția record pentru o clinică stomatologică din București! Astfel, clinica stomatologică SyroDent facilitează accesul pacienților la tratamente dentare de ultimă generație.

SyroDent

În plus, asigură condiții de maximă igienă și protecție, anti-Covid 19.

Tot ce ai nevoie pentru un tratament stomatologic, într-o singură clinică!

Acum găsești tot ce ai nevoie pentru un tratament stomatologic, într-o singură clinică! Fondatorul clinicii SyroDent, Dr. Adel Abboud, a pus bazele unei clinici stomatologice ultramoderne, dotată cu laborator de radiologie și imagistică dentară, proiect pentru care a investit impresionanta sumă de 700 000 de euro în: design interior care îmbină funcționalitatea unui cabinet medical cu o atmosferă modernă și primitoare și, cel mai important, în aparatură medicală de ultimă generație, pentru tratamente și intervenții stomatologice 100% complete și eficiente.

Totul, pentru ca fiecare pacient să se poată bucura de servicii stomatologice de 5 stele!

Dr. Adel Abboud ne vorbește despre mersul la dentist în pandemie!

Tânărul chirurg cu competențe în implantologie și specialist în estetică dentară, Dr. Adel Abboud ne vorbește despre mersul la dentist în pandemie:

„Afecțiunile dentare există și vor exista indiferent de pandemie, continuând să înrăutățească stilul de viață și să contribuie constant la dezvoltarea altor afecțiuni.

Consider că, grija față de sănătatea dentară trebuie să rămână o prioritate pentru orice persoană.

Tehnicile și tehnologia pe care le vom utiliza în cabinetul dentar oferă șansa oricărei persoane la tratamente, inclusiv chirurgicale: minim invazive, cu disconfort minim și cu o recuperare mult mai rapidă.Totodată, clinica dispune de toate măsurile necesare pentru limitarea prevenirii Covid-19 atât în cazul pacienților, cât și a personalului medical.”

Tehnologie, estetică, încredere și sănătate: asta caută pacienții în clinicile stomatologice.

Iar SyroDent le oferă pe toate!Tehnologie, estetică, încredere și sănătate sunt criteriile de la care SyroDent a pornit investiția într-o clinică stomatologică premium, una dintre puținele de acest fel din țară.Astfel, Laboratorul de imagistică disponibil în cadrul clinicii permite pacienților să efectueze investigațiile suplimentare necesare tratamentelor, fără a se deplasa în alte locații.

De la tratamente de igienizare profesională, până la operații complexe din domeniul chirurgiei orale, întreaga gamă de servicii stomatologice moderne este complet acoperită, într-o singură locație situată în București, pe strada Barbu Văcărescu, la nr.41.

Clinica SyroDent estimează o creștere a numărului de pacienți în 2021!

Clinica stomatologică SyroDent estimează o creștere a pacienților săi în 2021, mai ales în contextul revirimentului pieței de tratamente dentare, în special pe segmentul de estetică dentară, fapt datorat și influenței Social Media, dar și a interesului crescut în rândul corporatiștilor pentru proceduri tip fațete dentare.

Luna martie a anului 2020 aducea o limitare drastică a pacienților la tratamente stomatologice, datorită instalării pandemiei Covid-19.

În prezent, sondajele recente relevă procente optimiste pentru piața serviciilor stomatologice - cotată în prezent, la aproximativ 1,5 miliarde de lei.

Astfel, studiul realizat de ADA - Asociația Dentară Americană relevă faptul că mai puțin de 1% din medicii stomatologici chestionați au fost depistați pozitiv cu Covid-19.

Acest lucru a sporit încrederea pacienților, care conform unui sondaj al HPI - Health Policy Institute - realizat în luna ianuarie 2021: încrederea consumatorilor în a reveni la dentist la crescut, ajungând la un procent de 88%.

Pacienții au declarat că s-au întors deja sau sunt pregătiți să meargă la dentist în viitorul apropiat.

Bucureștiul domină topul orașelor cu cei mai mulți stomatologi, având un număr de aproximativ 5 898 de medici, mai exact 23% din topul stomatologilor din țară.

Pregătită cu cei mai buni medici stomatologi și cu aparatură medicală premium, Clinica SyroDent este gata să își trateze pacienții cu profesionalism, de la tratamente de profilaxie și igienă dentară, până la intervenții de protetică, implantologie, chirurgie dentară sau estetică dentară.

Ce e ”covid long”. De ce sunt femeile şi tinerii mai afectaţi de această formă a bolii...
Parteneri
5 obiceiuri care dezvăluie multe despre igiena ta. Ce nu e recomandat să faci
Catine.ro
Ultimele știri
x