Căutare Live

(P) În cazul unui implant dentar, prețul face diferența? Vezi răspunsul specialiștilor!

În prezent, dinții lipsă nu mai constituie o problemă fără cale de ieșire. Astăzi, există multiple opțiuni pentru înlocuirea dinților lipsă, precum protezele mobile, punțile sau implanturile dentare.

În cazul unui implant dentar, prețul face diferența? Vezi răspunsul specialiștilor!

Dintre cele de mai sus, poate că cea mai ieftină este proteza mobilă, însă această variantă are o eficiență scăzută, iar în același timp implică și anumite riscuri, atât pentru gingii, cât și pentru dinții alăturați.

Proteza fixă (puntea dentară), pe de altă parte, este o opțiune cu riscuri mai reduse, însă nu inexistente. Printre acestea se numără necesitatea de a sacrifica dinți naturali, care, în timp, după ce puntea dentară a fost montată, pot fi suprasolicitați.

Astfel, ajungem la cea de-a treia variantă, implantul dentar, care, grație tehnologiei avansate, este cea mai eficientă metodă de înlocuire a dinților lipsă. Specialiștii cu experiență știu că un acest tip de tratament oferă numeroase avantaje, fiind cea mai indicată soluție pe termen lung. Iată mai multe detalii despre beneficiile aduse de un implant dentar pret și alte amănunte care merită luate în considerare!

Durata de viață a implantului

Orice persoană care este interesată de ofertele de preț implant dentar va trebui să aibă în vedere faptul că această investiție este una pe termen lung. În medie, durata de viață pentru implanturi este de 20-25 de ani. Însă, dacă sunt respectate toate condițiile de igienă dentară, acestea pot rezista chiar și o viață întreagă. De asemenea, durata medie se află în continuă creștere, grație perfecționărilor din tehnologia dentară.

Sănătatea dinților învecinați

Un aspect important al implanturilor dentare este că montarea unei rădăcini artificiale are efecte pozitive asupra dinților învecinați, oprind astfel migrarea acestora. În cazul unui dinte lipsă, cei învecinați tind să se îndrepte către golul creat, apărândastfel probleme precum spații inestetice, strâmbarea dinților pe arcadă și riscul aferent de formare a cariilor. Cei care iau în considerare ofertele de implant dentar pret vor descoperi că toate aceste probleme dispar odată cu inserția unei rădăcini artificiale.

Priză mai bună

Implantul oferă o priză foarte bună, asigurând astfel reluarea funcțiilor masticatorii fără probleme și evitarea, în consecință, a problemelor digestive. Un implant nu doar arată ca un dinte natural, ci se și simte ca atare, astfel că persoanele care beneficiază de această procedură vor putea din nou să se bucure de alimentele preferate, indiferent cât de crocante sunt!

Ce variante de preț implant dentar există pe piață?

În ceea ce privește prețul, acesta poate varia, în funcție de tehnologia aplicată. Probabil că cele mai des întâlnite modele sunt INNO și bredent, însă există și alte opțiuni sau variante de preț implant dentar.

Spre exemplu, în materie de raport calitate preț, un model INNO este foarte viabil. Această tehnologie este dezvoltată în Coreea de mai bine de 20 de ani, iar în prezent oferă soluții de cea mai bună calitate pentru majoritatea pacienților care suferă de pierderi ale dinților. Costul unui astfel de implant este în jur de 2000 de lei, însă pot fi întâlnite și oferte speciale, la preț redus.

Implanturile bredent, produse în Germania, provin de la o companie cu o experiență de peste 40 de ani. Tehnologia de ultimă generație permite ca suprafața implantului, fabricat din titan pur, să fuzioneze direct cu celulele osoase ale pacientului. Pentru acest tip de implant dentar, prețul este puțin mai ridicat, în jurul cifrei de 2500 de lei.

(P) Alimente benefice pentru imunitatea ta...
Zodii care își găsesc sufletul pereche pe data de 26 septembrie 2022. 3 nativi care se vor îndrăgosti iremediabil
Pe harta astrală există un semn pozitiv care le oferă zodiilor speranță, dorința de a...
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022. Leii vor câștiguri financiare mai mari. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022 spune că Leii au nevoie de câștiguri mai mari pentru a...
Parteneri
Motivul pentru care Regina Elisabeta a II-a purta mereu cercei cu perle. Majestatea Sa nu se despărțea de ei la niciun eveniment
Catine.ro
Ultimele știri
x