Stare de alertă în rândul copiilor! O boală misterioasă se răspândește rapid provoacând paralizia. Care sunt simptomele

O boală încă neidentificată creează probleme grave de sănătate în rândul copiilor. Simptomele sunt extrem de dure, cei mici pierzându-și controlul mișcărilor feței, gâtului, mâinilor sau picioarelor.

MARE ATENȚIE! O boală misterioasă provoacă paralizia la copii. Creșteri record de îmbolnăviri a fost înregistrat în acest an! Părinții sunt disperați. Care sunt primele simptome:

O boală încă neidentificată creează probleme grave de sănătate în rândul copiilor. Simptomele sunt extrem de dure, cei mici pierzându-și controlul mișcărilor feței, gâtului, mâinilor sau picioarelor.
Doctorii nu au identificat cauzele care duc la apariția acestor boli, însă părinții copiilor afectați declară că simptomele apar la o săptămână după ce se instalează febra sau probleme respiratorii.

Boala, care inițial a apărut în SUA seamănă cu poliomelita, boala crudă care a provocat zeci de mii de paralizii anual, până a fi contraatactă cu vaccin, în anul 1950.

În prezent, doctorii exclud cu desăvârșire poliomita, negâsindu-se nicio urmă de acest virus în organismul copiilor afectați.
Prima oară când această boală necunoscută și-a făcut apariția a fost anul 2014, atunci când peste 120 de cazuri au fost depistate. După o scădere considerabilă a acestor cazuri, anul 2018 lovește cu creșteri năucitoare de până la 158.
Afecţiunea a fost denumită mielita acută flaccida sau AFM, iar specialiştii suspectează că este provocată de un enterovirus denumit EV-D68, spune Capital.

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri