Căutare Live

Pericolul din spatele pantofilor sport contrafacuți. La ce RISCURI se expun românii care-i poartă!

Industria hainelor contrafacute îi îmbogățește pe micii comercianți, care au prins slăbiciunea românilor: aceea de a se îmbrăca cu absolut tot ce are imprimat emblema unui brand de lux. Astfel, în România poți regăsi marfă de export din țări precum Turcia sau Asia, care poartă etichetele producătorilor renumiți, dar care nu sunt autentice.

Industria hainelor contrafacute îi îmbogățește pe micii comercianți, care au prins slăbiciunea românilor: aceea de a se îmbrăca cu absolut tot ce are imprimat emblema unui brand de lux. Astfel, în România poți regăsi marfă de export din țări precum Turcia sau Asia, care poartă etichetele producătorilor renumiți, dar care nu sunt autentice.

Același lucru se întâmplă și cu încălțămintea, replicată fidel după modelele marilor branduri. În aceste condiții este destul de dificil să găsești un magazin online de încălțăminte de unde să poți să achiziționezi pantofi sport de calitate. Deși prețul unei perechi de adidași originali este mai mare, în cazul pantofilor contrafăcuți îți poți risipi nu doar banii, dar și sănătatea!

Pantofii sport “fake”, cauza durerilor de spate și a micozelor

Nu e de mirare că românii se plâng de dureri de spate. Pe lângă cauza principală a acestora, anume statul la birou ore în șir și un stil de viață sedentar, acestea sunt provocate și de încălțămintea de slabă calitate. Pantofii sport “fake” îi tentează pe clienți datorită prețurilor comparativ scăzute față de produsele autentice, însă ce nu știu aceștia e că prețul pe care îl plătesc contra unor adidași de 100 de lei este mult mai mare; conform specialiștilor, încălțămintea incomodă, confecționată și depozitată în condiții deloc optime poate provoca micoze precum și probleme ale coloanei vertebrale sau ale membrelor inferioare.

Mai mult decât atât, o pereche de pantofi contrafăcuți pot deforma articulațiile, provocând apariția platfusului. Durerile de picioare și cele de spate, alături de bacteriile care se formează în acest tip de încălțăminte de calitate îndoielnică ar trebui sa fie motive întemeiate pentru ca romanii să renunțe la a achiziționa marfă fake.

Magazine de încălțăminte autorizate - unde le găsești?

Încălțămintea fake a împânzit magazinele online și buticurile din România. E foarte dificil să mai diferențiezi magazinele de încredere, în contextul în care oricine poate comercializa pe rețelele de socializare sau pe diferite site-uri pantofi sport care îi imită pe cei originali.

Etopsport.ro este unul dintre magazinele online din a cărei ofertă fac parte doar produse originale. Daca vrei să ai siguranța că plătești pentru calitate, poți comanda online de pe acest site și vei primi produsele prin curier. Etopsport deține, însă, și magazine fizice, în câteva locații din țară, cum ar fi Craiova, Pitesti, Slatina si Alexandria. De asemenea, produsele Etopsport sunt comercializate și în cadrul francizelor Adidas din Craiova, Pitești și Mediaș.

Tabelul care îţi spune exact câte kilograme trebuie să ai în funcţie de înălţime. Vezi dacă ai sau nu greutatea ideală!... O boală ASCUNSĂ face ravagii în rândul copiilor! Netratată, le poate pune viața în pericol! Cum recunoașteți primele sem...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri