Prima oară în istorie! Instanța a decis ca CASMB să deconteze tratamentul unei paciente la un spital privat

 

Justiția a apărat drepturile unei paciente pe patul de moarte! Pentru prima oară în istorie, Casa de Asigurări de Sănătate a Muncipiului București a fost obligată să deconteze 15.000 de euro pentru tratamentul unei paciente care s-a tratat la privat. Motivul halucinant pentru care nu a fost acceptată la un spital de stat:

Cazul care a dat peste cap justiția românească! O femeie a fost refuzată de un spital de stat, motiv pentru care a fost obligată să meargă să-și încerce ultima speranță la viață, la un spital privat. 

Pacienta se afla în comă și a fost preluată de o ambulanță. Aceasta a fost diagnosticată cu accident vascular cerebral și diabet. Familia e din Urziceni, iar demersurile de plată și decontarea se fac în București. Cazul a fost tratat la Sanador, potrivit antena3.

Femeia în stare gravă a fost refuzată de trei spitale, iar familia a hotărât să o ducă la un spital privat, în ciuda costurilor imense pe care le presupune un astfel de caz. În 2015 a avut loc incidentul, iar dosarul a fost deschis abia anul trecut.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI