Căutare Live

Privește-ți cu atenție degetele de la picioare și află ce-ti dezvăluie aspectul lor!

Pentru a şti dacă inima ta este sau nu sănătoasă, cercetătorii au o metodă destul de simplă, care implică atingerea vârfurilor degetelor de la picioare.

secretele.com

Pentru a şti dacă inima ta este sau nu sănătoasă, cercetătorii au o metodă destul de simplă, care implică atingerea vârfurilor degetelor de la picioare. Potrivit secretele.com, în cazul în care corpul tău este încă flexibil, astfel încât să ajungi să îţi atingi degetele, înseamnă că inima ta este sănătoasă. În caz contrar, însă...

În jurnalul "Heart and Circulatory Physiology" se explică cum prin testarea uneia dintre părţile corpului ( degetele de la picioare), o persoană poate află dacă are sau nu o inima sănătoasă, chiar şi în mijlocul unei vacanţe.

Paşii care trebuie urmaţi sunt uşori:

Trebuie doar să stai pe podea, cu picioarele întinse cu vârfurile în sus. Apoi trebuie să încerci să le atingi cu mâinile. Dacă eşti suficient de flexibil încât să reuşeşti, înseamnă că inima ta este sănătoasă şi flexibilă.

Privește-ți cu atenție palmele! Îți pot dezvălui lucruri importante despre sănătatea ta

Pentru acest studiu, cercetătorii de la Universitatea din Texasul de Nord, precum şi câţiva cercetători japonezi, au recrutat 526 de participanţi, cu vârste cuprinse între 20 şi 83 de ani. Aceştia au făcut testul de flexibilitate a corpului, în timp ce tensiunea, tensiunea arterială şi activitatea cardiacă erau monitorizate. În cele din urmă, cercetătorii au descoperit o corelaţie în organism, care a indicat inflexibilitatea unor artere, mai ales în rândul participanţilor cu vârste de peste 40 de ani.

Cei care nu au trecut testul flexibilităţii corpului şi nu au reuşit să îşi atingă degetele picioarelor, sunt cei ale căror vase de sânge sunt compacte, însemnând că abilitatea inimii lor de a funcţiona aşa cum trebuie, este redusă, iar riscul unor boli cardiace creşte.

"Dacă poţi să îţi atingi degetele de la picioare în timp ce stai drept, înseamnă că inima ta este sănătoasă. Însă dacă nu poţi, poate este cazul să consulţi un specialist" a afirmat Dr Yamamoto, un cercetător japonez, în cadrul unui interviu acordat pentru New York Times. Însă Yamamoto este conştient că duritatea muşchilor este un semn al bolilor de inima, însă inima poate să fie mai puţin sănătoasă decât ei.

Dacă ai aceste semne pe piele, atunci du-te de urgență la medic! Te afli în mare pericol!... Spune stop dietelor care îți reduc greutatea pe moment! Cu bani puțini și ingrediente simple, poți avea CONSTANT SILUETĂ...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri