Antena Căutare

Probleme cu sinusurile? Îți recomandăm o vizită la cabinetul ORL!

Durerea localizată la baza nasului poate fi cauzată de o infecție a sinusurilor care dacă rămâne ignorată se poate extinde și necesită servicii ORL pentru a fi diagnosticată și tratată.

cabinet ORL
Durerea localizată la baza nasului poate fi cauzată de o infecție a sinusurilor care dacă rămâne ignorată se poate extinde și necesită servicii ORL pentru a fi diagnosticată și tratată.

Dacă te confrunți cu astfel de probleme este important să programezi cât mai repede un consult de specialitate pentru a evita eventuale complicații. Eminescu 100 este un cabinet ORL din Bucuresti care oferă servicii complete de depistare, tratare și prevenire a problemelor urechii, nasului, gâtului și legăturilor conexe.

Cu ce se ocupa specializarea ORL?

ORL este prescurtarea utilizată pentru departamentul medical care se ocupă cu diagnosticarea și tratarea afecțiunilor patologice care implica nasul, gâtul, urechile, căile respiratorii superioare si sinusurile paranazale. Așadar, dacă te confrunți cu probleme sau disconfort la nivelul unuia dintre aceste elemente, acesta este departamentul medical la care trebuie să apelezi pentru a le ameliora sau elimina.

Ce fel de afecțiuni tratează un medic ORL?

Această specializare poate fi repartizată într-o clinică privată ORL pe mai multe secții. Putem vorbi de afecțiuni ale urechii, ale nasului sau gâtului abordate de medici diferiți. Problemele de auz, de echilibru, zgomot continuu în ureche, deteriorarea aparatului fonoarticular sau infecții ale urechii reprezintă doar o latură vizată de secțiunea ORL. Sinuzita, alergiile, pierderea mirosului, polipii, structurile nazale sunt, de asemenea, obiecte de studiu ale acestei ramuri. Medicii ORL tratează și bolile cutiei vocale, inflamația amigdalelor, tulburări ale vocii sau afecțiuni ale tractului aero-digestiv, dar și de depistarea și tratarea bolilor infecțioase ale capului și gâtului, de la tumori benigne și maligne, la traumatisme faciale, de chirurgie plastică la nivelul feței sau chirurgia reconstrucției faciale.

Când ar trebui să programezi o vizită la cabinetul ORL?

Consultul ORL face parte din investigațiile obligatorii pe care ar trebui să le efectuezi anual pentru a depista în timp util orice problemă care apare în așa fel încât să eviți complicațiile. Cu toate acestea, există o serie de semne care ar trebui să urgenteze vizita ta într-un cabinet de specialitate deoarece pot indica prezența unei probleme care necesită o intervenție cât mai rapidă. În momentul în care observi o disfuncție, durere sau disconfort la unul dintre organele menționate, este important să vii cât mai repede la un cabinet ORL. Totodată, dacă ai suferit accidente sau traumatisme craniene, este necesar să te analizeze un medic specialist pentru a putea observa dacă te confrunți sau nu cu probleme de natură ORL.

Un consult va fi necesar și în momentul în care vrei să efectuezi o intervenție medicală sau estetică la nivelul nasului, gâtului sau urechii pentru a putea stabili cu exactitate care este starea inițială și dacă există probleme care ar putea pune în pericol procedura.

La clinica ORL din București, Eminescu 100, totul este stabilit în așa fel încât să ai parte de condiții optime și să te simți confortabil pe tot parcursul consultației. Totul începe cu o serie de întrebări specifice despre simptomatologie, istoric familial, tratamente medicamentoase urmate și alte detalii de care medicul are nevoie pentru a stabili un diagnostic corect. Ulterior, se va recurge la metode complexe de analiză, în funcție de natura situației, care să ofere o mai mare acuratețe.

Vino la clinica ORL Eminescu 100!

Dacă ești în căutarea unui medic ORL în București, la clinica Eminescu 100 te așteaptă trei specialiști dedicați, cu experiență vastă, care să te ajute în catalogarea și tratarea problemei cu care te confrunți. Fie că ai o problemă medicală ori îți dorești un control de rutină, vei beneficia de condiții optime și tehnologii de ultimă generație care îți garantează o analiză și o interpretare corectă a situației tale, în așa fel încât să fii sigur că sănătatea ta este pe mâini bune.

Scapă de disconfortul și durerea de la nivelul nasului, gâtului sau a urechii cu ajutorul specialiștilor de la clinica Eminescu 100!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x