Descoperită într-o mănăstire din Tibet, această reţetă miraculoasă, veche de peste 5.000 de ani, este eficientă în vindecarea mai multor boli precum hipertensiunea arterială, reumatism şi gastrită. Totuşi, fiind destul de puternică, este recomandată a fi utilizată o singură dată pe an, notează secretele.com.
Aşadar, pentru a te bucura de efectele miraculoase ale acestei băuturi, ai nevoie de: 350 de grame de usturoi, 200 de ml de alcool de 96 de grade, care să nu conţină methanol şi clorură de benzalconiu.
Pentru a o prepara, trebuie să cojeşti şi să pisezi usturoiul, după care să-l amesteci cu alcoolul şi să-l torni într-un flacon de sticlă sterilizat. Lasă-l la macerat timp de 10 zile, strecuară-l şi pune lichidul înapoi în flacon, dar păstrează-l la frigider încă două zile. Ulterior, poţi să-l consumi înainte de fiecare masă. Pentru fiecare cinci ml din această băutură, adaugă alţi 200 de apă.
Tratamentul se face în fiecare zi, timp de 12 zile consecutive, o singura data pe an!
Bucureștiul, un adevărat IAD al prafului. Care sunt bolile care te pândesc în casă de fiecare dată când deschizi ferestr... După ce vei afla acest aspect, nu vei mai înjumătăți niciodată pastilele înainte de administrare...