Căutare Live

S-a inventat vaccinul contra DEPENDENTEI de heroina!

Un vaccin impotriva dependentei de heroina ar putea fi scos pe piata in cinci ani, relateaza Daily Mail. Vaccinul a fost dezvoltat de cercetatorii de la Institutul National de Psihiatrie din Mexic.

Cercetatorii mexicani care au descoperit vaccinul l-au testat cu succes pe sobolani si au avut rezultatul scontat, urmatorul pas fiind testarea pe oameni.

In cazul sobolanilor, dupa administrarea vaccinului, nevoia de a consuma droguri s-a redus semnificativ.

Vaccinul functioneaza prin provocarea unui raspuns al sistemului imunitar care blocheaza patrunderea heroinei in sistemul nervos si atasarea de receptorii opioizi de la nivelul creierului.

Procesul de finalizare a vaccinului va dura pana la cinci ani, timp in care se vor gasi solutii pentru ca acesta sa functioneze si in cazul dependentei de cocaina si metamfetamina.

Foto: hepta.ro

Hula Hoop si trambulina, alternativa distractiva la antrenamentele cardio... Avocado, sursa de sanatate pentru organism...
Parteneri
Cele mai frumoase izvoare termale din lume. Unde te poți relaxa iarna aceasta
Iarna se apropie cu pași rapizi și mulți își doresc să meargă în vacanță în locații de vis. Ți-am pregătit o listă cu cele mai frumoase izvoare termale din lume. Locuri inedite, pline de farmec, care te vor lăsa rapid fără cuvinte.
Catine.ro
Ultimele știri