Căutare Live

S-au inventat pachetele de tigari vorbitoare

O echipa de cercetatori ai Universitatii Stirling, Marea Britanie, a gasit metoda revolutionara prin care poti renunta la fumat. Acestia au inventat pechetele de tigari vorbitoare

Pentru ca fumatul a devenit o problema a societatii, un grup de cercetatori a gasit metoda prin care oamenii pot renunta la acest viciu.

Pachetele de tigari vorbitoare reprezinta ultima inovatie in fumat. Potrivit BBC, cei care vor deschide pachetele de tigari vor auzi un mesaj audio in care vor fi avertizati despre riscurile pe care le implica trasul in piept. Momentan, mesajele pun accent doar pe legatura dintre fumat si fertilitate. Potentialii cumparatori vor auzi si un numar de telefon unde pot suna si cere consiliere

Metoda de avertizare audio a rezultat in urma testelor efectuate la femeile cu varste cuprinse intre 16 si 24 de ani. De altfel, cercetatorii anunta ca studiile isi vor largii aria de testare urmand sa ajunga la barbati, copii si femei cu varste mai mari de 24 de ani.

Dieta cu fructe, un adevarat miracol pentru organism... Dr. Oz: „Ai hemoroizi interni?”...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri