S-a vindecat COMPLET de PARADONTOZĂ în doar 30 de zile! A folosit doar TREI ingrediente NATURALE

Destul de mulţi oameni în vârstă ajung să sufere de paradontoză, însă nu este exclus ca această afecţiune să apară şi la persoanele tinere

Destul de mulţi oameni în vârstă ajung să sufere de paradontoză, însă nu este exclus ca această afecţiune să apară şi la persoanele tinere. Efectele ei sunt destul de neplăcute şi de cele mai multe ori, oamenii care se confruntă cu această afecţiune, nu reuşesc deloc să scape de ea.

Paradontoza este o boală a gingiilor, care se dezvoltă lent, din cauza alimentației nepotrivite, a lipsei igienei orale și a unor factori ereditari. Unele dintre semnele timpurii ale bolii sunt sângerarea în timpul periajului dar și inflamarea repetată a gingiilor, conform site-ului secretele.com.

Aceste simptome nu sunt însoțite de dureri. De asemenea, poate fi observată inclusiv desprinderea gingiei de dinte, iar dacă nu este tratată, inflamația se poate agrava, acesta fiind cel mai alarmant semn al instalării paradontozei. Inflamațiile cronice ale acestora afectează în timp țesutul moale, și creează răni mici. Astfel, bacteriile se răspândesc repede în sânge. Cele mai recente cercetări au arătat că inflamarea gingiilor dublează riscul apariției infarctului sau a problemelor cu inimă.

Citește AICI continuarea articolului!

Culoarea pe care Kate Middleton și Meghan Markle nu o poartă. Ce nuanță evită Ducesele
Kate Middleton și Meghan Markle au amândouă garderobe vaste, dar e posibil ca acestea să nu...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021. Gemenii trebuie să experimenteze. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021 spune că a venit ziua în care Gemenii trebuie să...
Parteneri
Copiii lui Kate Middleton moștenesc una dintre pasiunile tatălui lor, Prințul William. Ce a dezvăluit Ducesa de Cambridge
Copiii lui Kate Middleton par să moștenească una dintre cele mai mari pasiuni ale tatălui lor, Prințul William, și ale unchiului, Prințul Harry. Recent, Ducesa de Cambridge a vorbit despre preferințele micuților.
Catine.ro
Ultimele știri