Căutare Live

Șamponul minune care îți va face părul să crească fără încetare. Îl prepari singură acasă

Acest șampon va deveni prietenul tău cel mai bun deoarece conține numai ingrediente naturale, este ușorde preparat și ieftin.

Acest șampon va deveni prietenul tău cel mai bun deoarece conține numai ingrediente naturale, este ușor de preparat și ieftin.

Părul tău se va regenera și va crește cât vezi cu ochii.

Ai nevoie de:

- 30 ml de șampon de urzică

- 90 ml de Panthenol, adică vitamina B5

- 60 ml de ulei de ricin

- 30 ml extract de urzică

- 2 fiole de vitamina B

Amestecă aceste ingrediente și folosește preparatul pentru a-ți spăla părul. Vei vedea rezultatele peste o lună. Podoaba ta capilară va fi garantat mai bogată, mai strălucitoare și mai puternică.

Îngrijorător! Cum a ajuns să arate chipul unui bebeluş după ce mama l-a şters cu un produs folosit şi de tine... Atenţie mare! Grupa de sânge îți arată dacă vei face cancer...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri