Scapa de celulita prin vacuum!

Vacuumul este un masaj exercitat printr-o presiune negativa, de suctiune, care determina o vasodilatare a calibrului vascular, in mod special la nivel subcutanat, acolo unde sunt localizate celulita si adipozitatile.Celulita este o acumulare in exces a grasimilor (in special trigliceride), toxinelor, produsilor metabolici, metale grele, apa, la nivelul tesutului adipos. La momentul actual exista foarte putine solutii viabile impotriva acestei probleme atat de chinuitoare pentru femei, iar vacuumul este una dintre ele.

Aparatul de vacuum are un dispozitiv metalic cu bile care este intotdeauna manevrat de un terapeut. Deplasarile dispozitivului sunt usoare, dupa un algoritm bine pus la punct, in sens ascendent, pentru a stimula intoarcerea venoasa pe zonele de tratament pe care s-a aplicat un ulei activ anticelulitic.

2011/08/30//363625-check_cellulite.jpg

Se recomanda un minim de sase-opt sedinte, cu o frecventa de trei ori pe saptamana. Acestea au o durata de 20-30 de minute, in functie de zonele tarate. Contrar parerilor generale, nu este, obligatoriu, o procedura dureroasa.

Poate deveni astfel in momentul in care se lucreaza cu o presiune mare de suctiune in stadiile avansate ale celulitei. Eventualele echimoze (vanatai) dispar in doua-trei zile.

Daca dorim un regres al celulitei si o remodelare corporala nu este necesar decat un stil de viata corect, fara o dieta alimentara stricta.

Terapii combinate

Pentru o eficacitate sporita se recomanda combinarea terapiei vacuum cu laser si led therapy. In acest caz, riscurile aparitiei echimozelor si a hematoamelor sunt scazute la minimum.

Aceasta imbinare intre trei terapii in cursul unei singure sedinte de tratament determina o scadere drastica in circumferinte. Laserul efectueaza o fluidizare si o inmuiere rapida a grasimilor stocate in celulele grase.

Foto: www.bestcellulitetreatments.com
Citeste si Revista Felicia!

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri