Căutare Live

Sfatul Juliei Roberts despre frumusete: "Priveste viata cu mult umor!"

A fi frumoasa nu inseamna sa apelezi la tratamente cosmetice costisitoare sau la operatii estetice dureroase, ci sa privesti viata cu mult umor, este de parere Julia Roberts care, la 45 de ani, inca a ramas un simbol al frumusetii.

Julia Roberts este numai un zambet atunci cand vorbeste despre viata sa personala: s-a maritat de curand cu Danny Moder, tatal celor trei copii ai sai, Henry (5 ani) si gemenii Phinneas si Hazel (3 ani), are o cariera implinita si un fizic demn de admirat. Nu e de mirare ca actrita priveste viata intr-un mod atat de simplu.

"Optimismul si simtul umorului reprezinta cheia catre fericire si frumusete. Asta, crema de ochi Lancome si saruturile", a declarat actrita.

Julia, care a fost acuzata ca ar fi apelat la bisturiu pentru a-si conserva frumusetea, a dezvaluit ca este total impotriva acestor metode: "Oamenii au luat-o razna in ziua de astazi, mutandu-si fata de colo-colo. Mie, personal, mi se pare bizar".

Foto: siyanor.com

Adevarul din spatele "mancarurilor sanatoase": Consumam zilnic pesticid!... Meniu de diva: Ce metode avea Marilyn Monroe pentru a se mentine in forma...
Parteneri
Haine care avantajează minionele. Ce să porți ca să pari mai înaltă
Nu este nimic greșit să fii minionă. E important să apreciem fiecare femeie în parte și suntem de acord cu asumarea și pozitivitatea corpului. E foarte important să te iubești așa cum ești. Dar suntem diferite și dacă nu ai înălțimea dorită, iată o listă cu haine care avantajează minionele.
Catine.ro
Ultimele știri