Căutare Live

SOCANT! Acneea te poate ucide!

Melissa Martin-Hughes, o adolescenta de doar 18 ani din Marea Britanie, s-a sinucis in urma depresiei puternice cauzate de acneea severa.

Tanara suferea de acnee vulgara pe fata, piept si spate de la varsta de 14 ani. Desi a incercat numeroase tratamente, rezultatele au fost temporare, iar boala s-a agravat pe fond nervos.

Melissa Martin-Hughes a primit ca tratament Roaccutane si pilule contraceptive. Imediat dupa administrare, adolescenta a intrat intr-o depresie puternica si a incercat sa se sinucida de cateva ori.

Ingrijorati, parintii sai au dus-o la terapie, insa fara vreun rezultat, tanara reusind sa isi puna capat zilelor.

Potrivit analizelor, se pare ca tratamentul prescris de medic a fost cel care a impins-o pe Mellisa Hughes sa faca acest gest necugetat.

Roaccutane, medicamentul produs de o firma suedeza, are ca efect advers inhibarea serotoninei, hormonul fericirii, cauzand stari profunde de depresie. La nivel global, au fost inregistrate numeroase cazuri de pacienti afectati de acest efect advers, iar o parte din acestia si-au pus capat zilelor.

Sursa: dailymail.co.uk

FOTO: hepta.ro

Hula Hoop si trambulina, alternativa distractiva la antrenamentele cardio... Durerile pot fi eliminate prin alimentatie...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri