Căutare Live

Spune adio cicatricilor inestetice! Trei remedii naturiste care te ajută să ai o piele perfectă

Cauzate de probleme medicale ori de infecţii ale pielii, cicatricile sunt răni vizibile, care creează un anumit disconfort, motiv pentru care multe persoane se simt complexate din pricina acestora.

Cauzate de probleme medicale ori de infecţii ale pielii, cicatricile sunt răni vizibile, care creează un anumit disconfort, motiv pentru care multe persoane se simt complexate din pricina acestora.

Pentru că îndepărtarea cicatricilor apelând la chirurgia plastică este o metodă costisitoare, poţi încerca câteva remedii naturiste care au posibilitatea de a restaura pielea în doar câteva săptămâni.

Care sunt acestea, află mai jos:

Sucul de lămâie - Cu un conţinut ridicat de alfa hidroxizi acizi (AHA), acesta are proprietatea de a întineri pielea, astfel că celulele deteriorate pot fi înlocuite de unele noi. Mai mult de atât, sucul de lămâie acționează ca un agent exfoliativ ușor, care ajută în procesul de regenerare. Aşadar, ca să scapi de cicatrici aplică pe zona afectată un tampon îmbibat în suc de lămâie

Amestec minune pe bază de lămâie! Consumă-l zilnic și slăbești sănătos: 5 kilograme în 30 de zile

Mierea – Un remediu excelent în ceea ce priveşte regenerarea pielii, aceasta poate fi folosită în amestec cu bicarbonat de sodiu. Masează faţa timp de patru minute cu acest amestec insistând pe cicatrici, iar pentru o penetrare mai adâncă foloseşte un prosop cald.

Turmeric şi iaurt - Ca să scapi de cicatrici, prepară-ţi o mască eficientă folosind patru cinci picături de suc de lămâie, o linguriţă de turmeric şi una de iaurt. Amestecă ingredientele şi aplică pe zonele afectate. Aşteaptă să acţioneze timp de 10 minute, iar apoi clăteşte din abundenţă.

100% natural! Cremă de casă, pe bază de ulei de măsline, împotriva ridurilor: Primele rezultate se văd după 7 zile

Scapă de patru kilograme în doar patru zile! Dieta cu banane, secretul unei siluete de invidiat... Cât trebuie să mergi pe jos ca să slăbești: Metodă revoluționară pentru silueta ta!...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri