Căutare Live

Tatuajul pe care nu îl vei regreta toată viața! Își schimbă culoarea, în funcție de starea ta de sănătate. Îți măsoară nivelul pH-ului, sodiului și al glucozei

Dacă te gândeşti să-ţi faci un tatuaj, dar ţi-e teamă de schimbările permanente, acum ai un motiv în plus să nu renunţi la această idee, mai ales că vorbim despre un lucru care poate "veghea" asupra sănătății tale.

Dacă te gândeşti să-ţi faci un tatuaj, dar ţi-e teamă de schimbările permanente, acum ai un motiv în plus să nu renunţi la această idee, mai ales că vorbim despre un lucru care poate "veghea" asupra sănătății tale.

Cerneala folosită pentru aceste tatuaje conţine nişte biosenzori de culori diferite care se schimbă în funcţie de starea de sănătate a celui care îl poartă.

Aceste tatuaje se afla încă în teste, în laboratoarele cercetătorilor de la Harvard, şi pot măsura nivelul pH-ului, al sodiului și glucozei.

Cea mai răcoritoare dietă poate fi şi cea mai periculoasă. Pepenele roşu este aliatul siluetei doar în anumite condiţii.... Este cel mai consumat desert de pe mapamond și toată lumea susține că îngrașă! E incredibil ce s-a găsit în ciocolată!...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri