Antena Căutare

O nouă formă de terapie te scapă de stres și te ajută să te deconectezi de la griji. Află unde poți avea parte de un "tratament" corespunzător

Terapia cu alpaca câştigă tot mai mult teren în Rusia. La o fermă din apropiere de Moscova, animalele simpatice delectează oamenii şi îi deconectează de la stresul cotidian. Pentru unii antreprenori, însă, aceste animale extrem de indragite. au devenit o metodă de a atrage clienţii.

Originară din America de Sud, alpaca cucereşte inimile vizitatorilor de la prima vedere. Animalele se lasă mângâiate, sunt răsfăţate cu delicatese şi întotdeauna gata de joacă. Însă, beneficiile sunt mai mari pentru cei care interacţionează cu ele. Vizitatorii de la fermă spun că le ridică moralul.

Îndrăgitele animale sunt folosite în scop terapeutic pentru oamenii care suferă de diferite afecţiuni psihice. Iar câţiva antreprenori din Rusia au văzut în asta o idee de afacere.

Mulţi oameni cred că dacă au o vulcanizare şi aduc şi o alpaca, lângă service, afacerea lor ar avea un succes uriaş. Atunci când maşina îţi este reparată, te poţi juca cu alpaca şi se consideră că vei avea noroc. Este şi acesta un mod de a gândi.

Pe lângă alpaca, ferma de lângă Moscova mai găzduieşte trei lame şi o cămilă adoptată de la circ.

DA! Cancerul se poate vindeca. Află povestea impresionantă a lui Iris... Fructul miracol, care se găsește în această perioadă în toată România. Acesta este adevărul despre Kaki!...
Horoscopul dragostei pentru luna iunie 2023. Peștii ar putea fi ceruți în căsătorie
Previziunile astrale oferă anumită posibilități, iar horoscopul dragostei pentru luna iunie...
Horoscopul zilei de 2 iunie 2023. Racii sunt sfătuiți să fie mai romantici. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 iunie 2023 spune că Racii sunt sfătuiți să fie mai romantici, iar...
Parteneri
Ștrudel cu cireșe și scorțișoară. Desert simplu și delicios, de vară
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x