Cercetătorii au descoperit secretul! Bananele trebuie consumate în funcție de organismul fiecăruia! Află care ți se potrivește

 

 Cercetătorii japonezi s-au hotărât să studieze în amănunt banana. De ce? În funcție de organismul fiecărei persoane este indicat ca fructul să fie consumat în moduri diferite. Care este varianta mai bună pentru tine: banana coaptă sau crudă?

Când banenele se coc, pe ele apar pete întunecate. Cu cât sunt mai multe, cu atât sunt mai sănătoase pentru organism datorită substanțelor care stimulează imunitatea. Așa că sunt recomandate pentru cei care au probleme cu tractul digestiv, întrucât zahărul este ușor absorbit.

Cercetătorii mai spun că bananele ajunse la stadiul de necroză tumorală conțin o substanță care are capacitatea de a lupta cu celulele anormale ale organismului uman, scrie viatasisanatate.com.

În schimb, bananele verzi sunt greu de digerat din cauza amidonului care nu se convertește în zahăr.


În cadrul celuiai studiu, cercetătorii au examinat și strugurii, pepenii verzi, perele, merele, ananasul. Rezultatele au doveit că bananele au cele mai multe proprietăți care ajută în lupta împotriva cancerului.

Citește și A mâncat doar banane timp de 12 zile, iar efectele au lăsat-o fără cuvinte!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe