Top 5 moduri în care poți utiliza un fotoliu de masaj

 

Programul încărcat și lipsa timpului liber sunt două dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă generațiile de astăzi. Petrecem mai bine de 8 ore pe scaunul de la birou, alocăm tot mai puțin timp pentru a face mișcare, iar momentele de relaxare sunt din ce în ce mai rare. Însă, pentru a putea face față ritmului alert, corpul nostru are nevoie de susținere. Dincolo de adoptarea unui stil de viață sănătos, masajul este o metodă prin care te bucuri atât de răsfăț, cât și de o stare de sănătate bună.

Deși multe persoane sunt conștiente de avantajele masajului, prea puține beneficiază de ele, neavând timpul necesar pentru a se deplasa la un salon profesionist. Din fericire, pentru toți aceștia, există fotolii de masaj profesionale, care oferă aceleași servicii ca cele dintr-un salon, doar că în confortul propriei case. Acestea pot fi folosite în orice moment al zilei, de întreaga familie, atât pentru relaxarea corpului, cât pentru tratarea diverselor probleme de sănătate. În plus, datorită tehnologiilor inovatoare, un singur fotoliu poate să ofere mai multe tipuri de masaj.  

Masajul spatelui pentru relaxare și ameliorarea durerilor

Fie că vrei să îți începi dimineața cu o stare bună sau ai nevoie să scapi de stresul acumulat peste zi, un masaj de relaxare este întotdeauna binevenit. Odată așezat în fotoliu, brațul robotic de masaj al acestuia exercită mișcări profesionale, sus-jos, stimulând fiecare vertebră și ligament.

Astfel, nu doar îți redobândești starea de bine, ci vei echilibra și sistemul nervos.  De altfel, este recunoscut faptul că folosirea regulată a fotoliului de masaj contribuie la reducerea anxietății și la îmbunătățirea calității somnului.  

Masajul prin frământare pentru revigorarea mușchilor încordați

Probabil ți s-a întâmplat ca după o zi de muncă, în care nu ai fost deloc atent la postură, să simți tensiune la nivelul mușchilor. Un fotoliu profesional te poate scăpa de această problemă, stimulând tehnica masajului prin frământare, pentru a-ți antrena circulația sângelui în organism și reda flexibilitatea mușchilor. Pe lângă eliminarea tensiunii din corp, masajul suedez, care are la bază această tehnică de frământare, ajută și la diminuarea stresului emoțional.  

Masajul Shiatsu pentru facilitarea circulației sangvine

Acest tip de masaj, denumit și acupunctură fără ace, are rolul de a elimina punctele de presiune de la nivelul corpului, restabilind echilibrul energetic. Un fotoliu de masaj profesional, cu sistem de role integrat, va putea să imite tehnicile de masaj specializate și, aplicând presiunea potrivită asupra punctelor de acupunctură, îți va îmbunătăți circulația sangvină la nivelul gâtului, șoldurilor, spatelui, gambelor, tălpilor și călcâielor.

Masajul șoldurilor prin presiune pentru eliminarea oboselii

Atunci când te simți extenuat după o zi petrecută numai în picioare, îți prinde bine un masaj prin presiune la nivelul șoldurilor. Alegând un fotoliu cu dispozitiv de masaj pneumatic încorporat, care acționează prin strângerea picioarelor și a șoldurilor, vei scăpa rapid de senzația de oboseală și, totodată, vei îmbunătăți circulația sanguină a picioarelor.

Masaj prin presiune la nivelul picioarelor pentru ameliorarea durerii

Masarea picioarelor este atât un prilej de răsfăț, cât și o modalitate de a te menține sănătos. Acesta nu te ajută doar să te relaxezi și să te deconectezi de stresul de peste zi, ci îți ameliorează durerile și contribuie la eliminarea toxinelor din organism.

Te poți bucura de toate aceste avantaje cu ajutorul unui fotoliu performant, dotat cu un mecanism special de masaj al picioarelor. Acesta poate masa șoldurile prin alternarea mișcărilor de frământare delicate cu cele puternice, îndepărtând, astfel, durerea din picioare.

Un fotoliu de masaj profesional este o investiție pe termen lung, de care beneficiază întreaga familie. Iar dacă iei în calcul faptul că un singur fotoliu poate fi utilizat pentru mai multe tipuri de masaj, oricând îți dorești, fără programări, timp pierdut sau alte costuri suplimentare, te vei întreba de ce nu ai făcut această achiziție până acum. Însă, cum niciodată nu e prea târziu să îți îmbunătățești calitatea vieții, profită acum de avantajele unui fotoliu de masaj!facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI