Mulţi dintre noi folosim zilnic îndulcitori artificiali, fie pe motive de sănătate, fie pentru că dorim să pierdem din greutate. Îndulcitorii artificiali promit să înlocuiască zahărul, păstrând familiarul gust dulce.
Dar, în ultima vreme, autorităţile în domeniu încep să ia în vedere toxicitatea acestora, avertizând că ele pot fi mai dăunătoare pentru organsim decât zahărul. Îndulcitorii artificilai sunt compuşi 100% chimici.
Cea mai sănătoasă alternativă la îndulcitorii tradiţionali este Stevia (Stevia rebaudiana). Produsul este un îndulcitor lichid, non-caloric, cu o capacitate de îndulcire de 15 ori mai mare decat cea a zahărului.
Înlocuitorii artificiali ai zahărului sunt folosiţi în diverse produse etichetate "light" sau "diet" şi în diverse băuturi alcoolice colorate.
Atenţie însă, înainte de a introduce în dietă orice îndulcitor nou, în cazul în care suferiţi de diabet este recomandat să consultaţi medicul.
Află ce conține aspartamul, sucraloza sau zaharina, pe ziarulring.ro!
Gata cu dietele! Renunță la acest produs banal și slăbești garantat!... Nu e glumă! Ea e femeia care și-a pierdut virginitatea de...două ori!...