Deși este promovat ca unul dintre cele mai sănătoase alimente, acest ulei este mai periculos decât zahărul.
Studiile au demonstrat că uleiul de soia creează numeroase probleme de sănătate și recomandă să îl eliminăm definitiv din meniu.
Soia, uleiul de soia și toate celelalte produse pe bază de soia sunt făcute din boabe de soia, care în mod natural sunt periculoase și toxice. Pentru a deveni sigure pentru consum, sunt supuse unui lung proces de tratare.
Citește și: Cum poți să-ți dai seama dacă somonul cumpărat conține pesticide
Mai mult decât atât, persoanele care mănâncă soia în mod constant prezintă un risc ridicat de a dezvolta maladia Alzheimer.
Soia conţine până la 40% protide (comparativ cu carnea, care are doar 15-20%), toţi aminoacizii esenţiali (lizină, glutamină, triptofanul), lipide, glucide, săruri minerale (calciu, fier, fosfor, magneziu, potasiu, sodiu, sulf), enzime, lecitine, rezine, ceruri, vitamine (A, B1, B2, C, D, E), fitohormoni şi lecitină.
Sursa: healthyfoodhouse.com
Pisează câteva pastile de aspirină și aplică-le pe păr de trei ori pe săptămână. Vei uita imediat de tratamentele scumpe... Vodka, cel mai eficient adversar al mucegaiului. Băutura te scapă de probleme în câteva minute!...