Căutare Live

Uleiul de avocado te mentine tanara si te fereste de boli

Cercetatorii americani au decoperit ca uleiul de avocado este o arma importanta in lupta impotriva imbatranirii, informeaza Daily Mail.

Uleiul din fructele de avocado combate radicalii liberi, molecule despre care se spune ca influenteaza procesul de imbatranire, dar si aparitia unor boli precum cele de inima sau cancerul.

Acesti radicali liberi patrund in mitocondrii, componente celulare care tranforma alimentele in energie, si le impiedica sa mai produca energie.

Uleiul de avocado actioneaza la nivelul mitocondriilor si anuleaza efectul negativ al radicalilor liberi care pot duce la moartea unor celule si imbatranire prematura.

Uleiul din fructe de avocado este similar cu cel de masline, iar in cadrul unor cercetari s-a demonstrat ca reduce si nivelul colesterolului.

Foto: hepta.ro

Sportul te ajuta sa te lasi de fumat mai usor... Substanta cancerigena, descoperita in cafea...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri