Căutare Live

Un loc de munca nepotrivit poate provoaca dureri de spate

Durerile de spate pot fi o manifestare a faptului ca ai un loc de munca ce te nemultumeste, sustin oamenii de stiinta britanici.

Potrivit Daily Mail, durerile de spate din zona lombara cu care se confrunta multe persoane pot avea ca si cauza un loc de munca lipsit de satisfactii, nu neaparat o problema medicala.

Cercetatorii britanici sustin ca atitudinea pe care o au angajatii la locul de munca poate determina aceste dureri. Daca lucreaza intr-un mediu care nu le face placere si au o atitudine negativista sunt mai predispusi la a suferi de dureri de spate.

In cadrul unui studiu, durerile de spate ale persoanelor care si-au luat concediu medical s-au intensificat atunci cand au fost nevoiti sa se intoarca la serviciu.

Foto: hepta.ro

Tratamentele de fertilizare cresc riscul copiilor de a suferi de leucemie... Cat de sanatos este laptele de capra...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri