În cazul în care ceapa şi usturoiul nu se consumă “pe loc”, în contact cu aerul ele încep “absorbirea” de viruşi şi bacterii din mediul înconjurător pe care noi apoi le introducem în organism. De aceea, este contraindicat ca aceste vegetale să fie consumate la mult timp după curăţare.
Din studiile efectuate asupra proprietăţilor şi efectelor cepei şi usturoiului, s-a descoperit că aceste două vegetale deosebite au proprietatea de a “absorbi” viruşii şi bacteriile, în momentul în care sunt “activate”, adică atunci când sunt curăţate şi intră în contact cu aerul.
Deci, nu uitaţi că este periculos să tai o ceapa şi s-o foloseşti pentru gătit, după câteva ore sau chiar a doua zi. Devine otrăvitoare într-o singură noapte (chiar şi dacă stă într-o pungă în frigider) şi creează bacterii toxice care pot provoca infecţii stomacale din cauza excesului de secreţie biliară şi chiar intoxicaţii puternice.
Și nu cumpăraţi fire de ceapă sau usturoi verde cărora le-au fost retezate “mustăţile”. Acolo, este deja deschisă portiţa pentru microbi!
Citește despre un experiment inedit despre ceapă, pe doctorionline.ro
P.S. Câinii nu au voie să mănânce niciodată ceapă, nici proaspătă, nici gătită. Stomacul lor nu o poate metaboliza şi sunt şanse să moară în chinuri.
Viagra pentru femei a fost lansată în Marea Britanie... Vitamina care poate salva omenirea! Previne răceala, dar poate opri cancerul!...