Veninul de paianjen ar putea fi leacul impotriva cancerului la san

Cercetatorii de la o universitate din Australia analizeaza potentialul veninului de paianjen de a deveni un leac impotriva cancerului la san, relateaza Fox News.

Veninul tarantulelor si al paianjenilor-palnie ar putea avea capacitatea de a distruge celulele canceroase. Efectul pozitiv al acestora va fi testat prin izolarea moleculelor din venin si expunerea lor la celule canceroase.

Cercetatorii spera ca moleculele de venin sa distruga celulele din tumori si sa ajute la prevenirea extinderii cancerului.

Oamenii de stiinta de la Universitatea James Cook au primit fonduri de peste 200.000 de dolari pentru a studia veninul de paianjen.

Foto: hepta.ro

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” a Marii Britanii. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri