Căutare Live

Vești proaste pentru români! Ce se întâmplă cu analizele gratuite. Peste 60 la sută dintre români au pățit-o deja!

Ca la noi, la nimeni! Suntem printre primii în Europa care plătesc pentru ceea ce statul ne ia deja din salarii. Pentru servicii medicale.

Ca la noi, la nimeni! Suntem printre primii în Europa care plătesc pentru ceea ce statul ne ia deja din salarii. Pentru servicii medicale.

Peste 60 la sută dintre români îşi fac analize de sânge şi investigaţiile medicale în clinici private, deşi sunt asiguraţi. Unii şi-au încercat norocul şi la stat. Dar au ajuns pe liste lungi de aşteptare. Dacă nu au o urgenţă de grad zero, pentru un RMN găsesc loc liber abia la vară.

SERVICII MEDICALE DECONTATE DE STAT

1. Tomografie computerizată

2. Analize de laborator

3. Ecografii

4. Investigaţii radiologice

5. Mamografie

6. RMN

În România sunt 17 milioane de asiguraţi, însă, doar 8 milioane şi jumătate plătesc efectiv contribuţia lunară de zece la sută din salariu sau din alte venituri asociate salariilor. Restul sunt scutiţi pentru că sunt pensionari, copii sau asistaţi sociali.

La ce infecții sunt predispuse femeile însărcinate. Când și cum trebuiesc tratate... Românul care a slăbit 100 de kilograme în opt luni: „Prima luna a fost cumplită, îmi venea să mănânc pereții!”...
Parteneri
Cum să-ți alegi parfumul în funcție de zodie. Află ce preferințe are fiecare nativ
Catine.ro
Ultimele știri
x