Live acumFilm: Alice in Tara Oglinzilor (SUA 2016)
Prime Time 20:00Film: Parker

VIDEO! Blugii stramti si tocurile inalte dauneaza grav sanatatii

Se pare ca moda poate provoca probleme grave de sanatate. Conform specialistilor americani, atunci cand purtam blugi stramti si tocuri inalte riscam sa ne imbolnavim.

Specialistii americani au realizat un studiu referitor la cat de nesanatoase sunt unele dintre hainele pe care multe dintre femei le adora. Primul obiect vestimentar daunator sanatatii: blugii stramti.

Se pare ca o pereche de blugi prea stramti blocheaza un nerv din partea superioara a pulpei si poate provoca sindromul numit Meralgia Paresthetica.

Potrivit aceluiasi studiu, blugii stramti mai pot cauza probleme digestive, disconfort abdominal si chiar cheaguri de sange la nivelul picioarelor.

Si pantofii cu tocuri inalte sunt capcane pentru femei. Iar vedetele sunt primele care dau exemple nesanatoase. Recent, Beyonce a purtat o pereche de pantofi superbi, dar potriviti doar pentru statul pe scaun. Astfel de exemplare purtate zi de zi pot cauza amorteli la picioare si chiar fracturi.

Concluzia este, insa, una deloc surprinzatoare: oricat de nesanatoase ar fi aceste obiecte, sclavele modei nu vor renunta niciodata la ele in defavoarea frumusetii.


Recomandari