Căutare Live

VIDEO! Igiena exagerata ne poate imbolnavi

Daca avem o igiena foarte stricta s-ar putea sa avem si probleme de sanatate. Cei mai afectati sunt copii care inca de mici trebuie ajutati sa isi formeze sistemul imunitar, pentru a nu avea probleme de sanatate la maturitate.Daca in timpul copilariei sistemul imunitar nu este pus la incercare, la varsta adulta este incapabil sa lupte cu agentii patogeni. Tocmai din aceasta cauza oamenii care au crescut la oras, intr-un mediu curat, sunt mai predispusi la infectii si alergii decat cei care au copilarit la tara.

Un studiu realizat de medicii americani, in Filipine, a demonstrat ca cei care au episoade de diaree in copilarie sau sunt expusi la dejectii de animale au sanse mai mici sa facă boli inflamatorii odata ajunsi la maturitate.

Ba mai mult, igiena excesiva nu doar impiedica dezvoltarea normala a sistemului imunitar ci poate provoca mai multe afectiuni.

Urmareste materialul VIDEO pentru a afla mai multe amanunte!

Foto: humanillnesses.com

Hula Hoop si trambulina, alternativa distractiva la antrenamentele cardio... Afla care sunt problemele care iti afecteaza sanatatea creierului!...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri