VIDEO! Mii de oameni au luat lectii de yoga in Times Square

Mii de practicanti de yoga din Statele Unite s-au adunat in piata Times Square din New York pentru a marca solstitiul de vara.

Marea adunare a yoghinilor din Times Square s-a desfasurat sub deviza „Mintea invinge nebunia". Evenimentul are loc odata la 10 ani, pe aceeasi data si a devenit o traditie pentru americanii practicanti de yoga.

Piata din New York a fost aleasa pentru ca este un loc aglomerat, iar yoghinii au vrut sa arate ca si aici poate fi liniste si pace.

Anul acesta, la eveniment s-au inscris peste 14.000 de oameni, dar din cauza acestui numar foarte mare lectiile de yoga s-au desfasurat in reprize, de dimineata pana seara. Lectiile de yoga din Times Square au fost urmarite in direct pe internet, dar si la fata locului, de multi trecatori curiosi.

Culoarea pe care Kate Middleton și Meghan Markle nu o poartă. Ce nuanță evită Ducesele
Kate Middleton și Meghan Markle au amândouă garderobe vaste, dar e posibil ca acestea să nu...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021. Gemenii trebuie să experimenteze. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021 spune că a venit ziua în care Gemenii trebuie să...
Parteneri
Copiii lui Kate Middleton moștenesc una dintre pasiunile tatălui lor, Prințul William. Ce a dezvăluit Ducesa de Cambridge
Copiii lui Kate Middleton par să moștenească una dintre cele mai mari pasiuni ale tatălui lor, Prințul William, și ale unchiului, Prințul Harry. Recent, Ducesa de Cambridge a vorbit despre preferințele micuților.
Catine.ro
Ultimele știri