VIDEO! Sanatate: Cancerul va fi diagnosticat in 2 minute

In Romania, femeile mor de cancer la san mult prea usor. Cu putine exceptii, ajung prea taziu la medic si nu mai pot fi salvate. Multe paciente dau vina pe lipsa timpului, dar un aparat adus de curand in tara ii ajuta pe medici sa puna diagnosticul in doar 2 minute. Ecograful 4D este al doilea de acest fel din Europa de Est.

La fiecare 6 minute, o femeie este ucisa, undeva in lume, de cancerul la san. Depistarea tarzie a bolii semneaza, de cele mai multe ori, condamnarea la moarte. Asta in conditiile in care, in doar doua minute, afectiunea poate fi depistata.

Ecograful 4D este aparatul cu cea mai inalta performanta in diagnosticarea cancerului la san din Romania.

Chiar si gravidele sau persoanele care au contraindicatii la expunerea la raze X sau camp magnetic pot fi examinate cu ajutorul ecografului. Zonele examinate pot fi vizualizate in detaliu.

In fiecare an, peste 250 de mii de femei din Europa sunt diagnosticate cu cancer mamar. Mai mult de jumatate dintre ele mor. Descoperita in faza incipienta, boala poate fi vindecata in proportie de 94%.

Anual, in intreaga lume, mai mult de 700.000 de femei mor din cauza acestei boli.

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri