Căutare Live

VIDEO! Sarcina dupa 30 de ani, riscanta

Din ce in ce mai multe femei pun cariera in fata familiei. Ajung astfel sa ramana insarcinate dupa varsta de 30 de ani. Dar exista riscuri.

Pentru multe femei sarcina reprezinta o perioada frumoasa, fara mari dificultati sau inconveniente. In schimb, dupa 30 de ani, pot aparea complicatii, existand riscuri atat pentru mama, cat si pentru fat.

Riscul de a da nastere unui copil cu probleme creste odata cu inaintarea in varsta a mamei: hipertensiune arteriala, diabet, riscul de malformatii genetice, risc de avort spontan, supraponderabilitate.

Recomandarile pe care medicii le fac pentru femeile care decid sa aiba un copil dupa varsta de 30 de ani se refera la limitaea consumului zilnic de cafea, iar dieta trebuie sa fie una echilibrata, compusa din alimente diverse care au toti nutrientii necesari, eliminarea completa a alcoolului si a tigarilor.

Tot mai multi romani se vindeca la psiholog... TaeBo - exercitii pentru brate frumoase...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri