Căutare Live

VIDEO. Schimbări ireversibile. Ce se întâmplă în organismul tău după ce te laşi de fumat

Dacă doreşti să te laşi de fumat, iată ce schimbări au loc în organismul tău! Conform specialiştilor, unele schimbări rămân ireversibile.

Dacă doreşti să te laşi de fumat, iată ce schimbări au loc în organismul tău! Conform specialiştilor, unele schimbări rămân ireversibile.

După două ore, nevoia de nicotină revine, iar persoanele devin nervoase şi anxioase. După opt ore, monoxidul de carbon din sânge este eliminat, permiţând că nivelul oxigenului să revină la normal.

La 24 de ore după renunţarea la ţigări apare tusea puternică, acesta fiind modul în care corpul încearcă să scape de toate toxinele din plămâni. În acelaşi moment riscul apariţiei bolilor cardiace scade.

În 48 de ore, nicotina este eliminată complet din corp, iar persoanele încep să simtă din nou gustul mâncărurilor.

Tabelul care îţi spune exact câte kilograme trebuie să ai în funcţie de înălţime. Vezi dacă ai sau nu greutatea ideală!... Pașii unui antrenament ca la carte. Exercițiile pe care trebuie să le faci dacă vrei să ai un corp de invidiat...
Parteneri
Cartofi copți în sare, cu usturoi și rozmarin
Dacă ești în căutarea unei rețete de garnitură simplă, dar gustoasă și consistentă, rețeta de cartofi copți în sare, cu usturoi și rozmarin poate fi ideală pentru astfel de momente.
Catine.ro
Ultimele știri