Căutare Live

VIDEO! Teama de zbor este acum tratabila. Afla aici cum!

O firma din Cehia incearca sa vindece teama de zbor punandu-i pe "bolnavi" fata in fata cu cele mai mari fobii ale lor. Cu ajutorul unui simulator, oamenii sunt invatati sa piloteze avioane in conditii meteo extreme. Si se pare ca aceasta metoda functioneaza.

Nu arata chiar ca un aeroport. Dar acest birou proaspat deschis in Praga le ofera doritorilor aproximativ aceleasi servicii. Diferenta este ca oamenii vin sa piloteze avioane care nu se ridica de la sol.

Programul a fost creat cu 3 ani in urma de un pilot amator german, el insusi suferind de aerofobie. In prezent, noua astfel de centre functioneaza in Europa si Orientul Mijlociu, iar alte patru sunt in curs de deschidere. Cu toate acestea, numarul nu este prea mare, avand in vedere ca milioane de oameni din intreaga lume sufera de aerofobie.

iPilot promite utilizatorilor sa ii ajute sa isi depaseasca temerile. Astfel, fiecare client opereaza peste 24 de mii de decolari si aterizari intr-un simulator.Foto: elblogdelvuelo.es

Cosmeticele pot duce la aparitia diabetului... Dieta extrema: Cum sa slabesti 10 kilograme in 10 zile...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri