Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

VIDEO! Un american a ajuns la a patra batalie cu cancerul!

Caz medical iesit din comun in Statele Unite. Un barbat se pregateste pentru o noua lupta cu cancerul dupa ce a invins deja cumplita boala, si nu doar o data, ci de trei ori. El este convins ca iubirea familiei si prietenilor il vor ajuta sa fie, din nou, biruitor.

Fred Murrow spune ca viata l-a invatat sa creada in miracole. Si nimeni nu l-ar putea contrazice. Acum cinci ani, el a castigat prima batalie cu cancerul, care il atacase la prostata.

Trei ani mai tarziu, medicii i-au descoperit din nou teribila boala, de aceasta data la plamani - desi nu fumase nicio tigara in viata lui. A invins din nou, sustinut de sotia care-i sta alaturi inca din adolescenta.

2011/03/16//212652-fm.jpg

In ianuarie, maladia l-a lovit din nou pe Fred, intr-o forma neobisnuita - cancer la san, rar la barbati. A iesit invingator si in aceasta luptă si a crezut ca razboiul s-a terminat. Dar, din nefericire, nu era asa: acum are cancer la creier.

Ambii parinti ai lui Fred au fost rapusi de cancer. El si copiii sai intentioneaza sa-si faca analize pentru a vedea daca boala nu se transmite genetic. Pana atunci, Fred ramane convins ca va invinge si in noua sa batalie pentru viata.

Recomandari