ZaraLena Jackson, tânăra care suferă de alopecia, dar este un influencer în mediul online

"Te simți ca și cum îți pierzi identitatea. Te uiți în oglindă și ești o altă persoană.", așa își începe ZaraLena Jackson povestea.

ZaraLena Jackson, tânăra care suferă de alopecia

Profimedia Images

ZaraLena Jackson este vedetă tv și designer vestimentar, iar în mediul virtual are milioane de fani, oameni care îi cunosc povestea și care o apreciază pentru sinceritatea de care dă dovadă.

Atunci când părul a început să îi cadă, cu câteva săptămâni în urmă, tânăra care suferă de alopecia a luat o decizie greu de acceptat de multe femei. S-a ras în cap și s-a gândit că acela este momentul în care trebuie să iasă și din social media, dar a decis într-un final să rămână pentru a-și spune povestea.Alopecia este o afecțiune care constă în căderea părului în anumite porțiuni ale scalpului, dar și de pe față, sau din zona genelor ori a sprâncenelor.

Tânăra spune că o mulțime de femei i-au scris după ce și-a făcut publică povestea, iar acest lucru a însemnat foarte mult pentru ea pentru că și-a atins scopul: fiecare femeie trebuie să se simtă bine în pielea ei și să fie mândră de felul în care arată.ZaraLena spune că nu știe din ce cauză a ajuns să sufere de această afecțiune și acum este în plin proces de testare pentru a vedea de ce tip suferă.

Persoana pentru care și-a făcut cele mai mari griji și anume că o va respinge este iubitul ei, dar acesta este încântat de noul look. Chiar dacă are zile în care pur și simplu nu mai găsește puterea să se ridice din pat, tânăra spune că este bucuroasă că are în jur numai persoane care o iubesc și care o ajută să rămână optimistă.

Ultimele știri