Căutare Live

Ziua în care te-ai născut îți influențează viața! Ce secrete poți afla din data nașterii tale

Ziua nașterii le influențează oamenilor întreaga viață, iar dintr-un calcul matematic pot fi aflate mai multe detalii importante despre destin. Numerologul Romeo Popescu a explicat ce se poate afla din data nașterii.  

Ziua nașterii le influențează oamenilor întreaga viață, iar dintr-un calcul matematic pot fi aflate mai multe detalii importante despre destin. Numerologul Romeo Popescu a explicat ce se poate afla din data nașterii.

„Orice dată de naștere are un cod. Noi în numerologie îl numim CNP astral, cod astral. În urma unui calcul, putem afla destinația la care noi ar fi bine să ajungem, putem să vedem calea pe care trebuie să o urmăm, putem să vedem modul în care am putea învăța acele lecții de viață. Este un cod foarte”, a explicat numerologul Romeo Popescu, la emisiunea „Lumea nevăzută” de la Antena Stars.

Exploratorul spiritual Ramona Popescu a precizat că, totuși, oamenii au dreptul la liber arbitru.

„Acesta este un drept despre care se spune că este respectat până la divinitate, la cel mai înalt nivel. Face parte din esența noastră. Este modul în care noi creăm realitatea noastră și ne determinăm unicitatea în evoluție. Toți suntem egali prin ceea ce suntem. Suntem niște ființe spirituale, niște creații divine… Modul în care alegem să evoluăm, în funcție de amprentele noastre, ne dă această unicitate ce se manifestă prin liberul arbitru”, a explicat și Ramona Popescu.

Urmăriți explicațiile pe larg ale numerologului Romeo Popescu în clipul de mai sus din emisiunea „Lumea nevăzută” de la Antena Stars.

Sfinții 40 Mucenici. Ce se întâmplă în organism dacă bei ”44 de pahare cu vin”... Tânăr de 20 de ani, internat de urgență din cauza unor simptome neobișnuite! Medicii din Vaslui sunt în alertă...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri