Horoscop 13 Ianuarie. Zodia care suferă cumplit! Va pierde tot în weekend!

Horoscop 13 ianuarie. Astrologii prevad un weekend liniștit pentru nativi. O zodie insa, va suferi cumplit. 

Horoscop 13 ianuarie. Astrologii prevăd un weekend liniștit pentru nativi. O zodie însă, va suferi cumplit.

Horoscop Berbec. Filozofia ta de viață va suferi modificări în acest weekend. Probabil în urmă unor studii, cercetări sau discuții cu persoane experimentate în varii domenii de activitate te vei hotărî să abordezi cu totul altfel lumea și provocările ei. Totuși, mentalul tău este labil și ar fi bine să lași deciziile sau observațiile importante pentru zilele următoare. Relaxează-te cu un film bun!

Horoscop Taur. Zilele acestui weekend te predispune la cheltuieli împreună cu partenerul de viață sau cu neamurile. Pe de altă parte, bugetul comun cu aceste persoane este insuficient pentru nevoile și mofturile tuturor. Selectează cheltuielile prioritare și lămurește aceste chestiuni și cu ceilalți. Recomadnabil este să achiți mai întâi taxele, facturile sau alte tipuri de datorii.

Horoscop Gemeni. Raportarea la ceilalți, mai ales la o relație partenerială este dificil de gestionat și înțeles la sfârșitul acestei săptămâni. Poți avea senzația că toată lumea este împotrivă ta și că ar fi momentul să iei măsuri. Lumea nu are treabă cu ține, ci tu cu ea. Remodelează-ți felul de a fi și de a relaționa. Tu îți ești cel mai bun prieten, partener, susținător, dar și dușman veritabil. Suferi și simți că pierzi tot! Ai grijă ce proiectezi către Univers, ca nu cumva să se îndeplinească.

Horoscop Rac. Ești tentat să muncești mult la finalul acestei săptămâni, lucru greu de realizat. Sănătatea este vulnerabilă și o afecțiune veche poate recidiva brusc. Posibil să fie nevoie de consultații, analizele medicale sau de intervenții chirurgicale. Totuși, pe cât posibil, evită-le în aceste zile. Odihnă, compania celor dragi și bună dispoziție îți prind bine.

Horoscop Leu. Sunt zile potrivite activităților de genul hobby în acest weekend. Cei dragi te pot necaji, cerându-ți sprijin pentru mofturile lor. Capitolul sentimental este răscolit și numai cu eforturi susținute se poate ajunge la un consens. Iubește-te mai mult și evită să ai așteptări prea mari de la persoană iubită sau de la copii. Pot interveni sarcini profesionale și să fii nevoit să lucrezi.

Citește și Fetelor, trebuie să citiți lista asta: Cu ce zodii sunteți compatibile doar in pat? Acesta e cuplul de TOP


Horoscop Fecioară. Activitățile gospodărești au succes la finalul acestei săptămâni. Posibil să întâmpini neplăceri, fie din partea membrilor familiei care doresc alt program decât propui tu, fie unele reparații sau reamenajări trebuie amânate. Selectează treburile care pot fi realizate și ține cont și de nevoile sau părerile celor dragi. O masă festivă organizată în familie va bucură pe toată lumea.

Horoscop Balanța. Gândești și vorbești mult în acest weekend, astfel cei din preajmă ta vor fi nevoiți să-ți asculte pledoariile. Pe undeva, datorită unor frici acumulate de-a lungul anilor, acum în perioadă pe care o traversăm depui eforturi, mai mult sau mai puțin conștiente de a le scoate la suprafața și de a le dizolvă odată pentru totdeauna. Acceptă sfaturile și sprijinul celor dragi.

Horoscop Scorpion. Finalul acestei săptămâni îți aduce în atenție cheltuielile necesare traiului zilnic. Este posibil să primești bani, bunuri sau cadouri, fie dinspre segmentul profesional, fie din partea celor dragi. Bucuria de a oferi și celorlalți din avutul tău este mare și de bun augur. La la momenul potrivit ți se vor înapoia toate cu acceași monedă. Odihnește-te și evită excesele alimentare!

Citește și ZODIAC CHINEZESC 2018. Ce îți va aduce bani, noroc și fericire în Anul Câinelui de Pământ: Ea este ZODIA "ȘEFĂ"!

Horoscop Săgetător. Sunt momente importante la sfârșitul acestei săptămâni, deoarece contextul astral îți oferă forță, dorință de schimbare și posibilități de a începe proiecte personale noi. În primul rând ai grijă de sănătatea ta. Atât sufletul, cât și trupul îți sunt stresate și au nevoie, pe de o parte sprijinul celor dragi, iar pe de altă parte de îngrijiri de specialitate.

Horoscop Capricorn.
Weekend-ul acesta ar fi bine să te detașezi de tot și toate. Ești predispus la izolare, meditații interioare și la discuții tainice cu persoane de încredere din mediul profesional. Fii prudent și vorbește puțin despre ține și intențiile de viitor. Se pot accentuă unele afecțiuni ale sistemului renal și segmentelor capului. Controalele și analizele medicale pot fi luate în calcul.

Horoscop Vărsător. Segmentul prietenilor este controversat la finalul acestei săptămâni. Unii vin în preajmă ta aducându-ți informații deoasebite, însă alții vor doar să profite de pe urmă experienței tale profesionale. În umbră încep să se croiască disensiuni între ține și colegii de muncă. Se recomanda discreție și evitarea implicării în acțiuni neprofitabile.

Horoscop Pești. Se conturează întâlniri și dialoguri cu multă lume la sfârșitul acestei săptămâni. Oricât ai încerca să treci neobservat, tot se va găsi cineva care să te urmărească și să te provoace în vreun fel. Ar fi bine să profiți de forță acestor zile și să socializezi cu toată lumea. Însă și acasă se pare că vei fi solicitat destul de mult. Alege-ți prioritățile, vorbele și gesturile cu grijă!

Citește și Horoscopul 2018 care nu minte! Previziuni detaliate pentru fiecare semn zodiacal! Zodiile care dau lovitura și care vor da piept cu greutățile

Parteneri
Rulouri cu scorțișoară. Rețeta celebrelor cinnamon rolls
Dacă nu ai încercat încă rețeta de rulouri cu scorțișoară, o poți pune pe listă pentru a o prepara într-un weekend. Rețeta celebrelor cinnamon rolls este ușor de preparat, rulourile sunt delicioase și le vei adora de la prima degustare. Rulourile cu scorțișoară pot fi savurate simple sau alături de cafea, de un ceai aromat sau o cană cu lapte.
Catine.ro
Ultimele știri