18 iunie 2018. O zodie va plânge cu lacrimi amare! Cum arată harta astrală în prima zi a săptămânii

Banii pot veni numai din hărnicie, așa că trebuie să ne mobilizăm, mai ales după prânz, spune astrologul Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

Camelia Pătrăşcanu a prezentat cum arată harta astrală în prima zi a săptămânii, la Antena 3.

Astfel, Berbecii vor avea ceva de furcă, astăzi, la serviciu, în timp ce Taurii se bucură de spor încă de dimineață. Nici Racii n-o duc rău, mai ales pe plan personal unde pot avea parte de surprize din partea persoanei iubite.

Pentru Lei, farmecul personal este la loc de cinste astăzi și pare că va fi așa întreaga săptămână. Și Fecioarele vor avea o zi excelentă, asta pentru că nu dau atenție niciun aspect ce le-ar putea strica dispoziția.

Pentru Balanțe, însă, lucrurile nu arată deloc roz. Vor avea ceva probleme de sănătate, iar acest aspect le va îngrjora peste măsură.

Află detalii despre ceea ce-ți rezervă astrele la început de săptămână, pentru zodia ta, în materialul video de mai sus!

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Ganache de ciocolată. Rețeta celei mai simple creme pentru torturi și prăjituri
Dacă te-ai hotărât să le prepari celor dragi un desert și nu știi cu ce cremă să îl combini, îți recomandăm rețeta de cremă ganache de ciocolată. Este rețeta celei mai simple creme pentru torturi și prăjituri. Nu ai nevoie decât de două ingrediente principale plus aromele preferate.
Catine.ro
Ultimele știri