Live acum
Prime Time 20:45Observator - Editie Speciala

Luna Nouă întră în Fecioară și aduce experiente inedite. Zodia Taur, favorita astrelor în dragoste

24 august, Mercur intră în zodia Fecioarei, iar acest lucru influențează puternic zodiile de Pământ. Luna Nouă în Fecioară aduce experiențe inedite pentru mai mulți nativi. Zodia Taur este favorita astrelor în dragoste.

24 august, Mercur intră în zodia Fecioarei, iar acest lucru influențează puternic zodiile de Pământ. Luna Nouă în Fecioară aduce experiențe inedite pentru mai mulți nativi. Zodia Taur este favorita astrelor în dragoste.

Berbec

Experiente inedite undeva la drum: observati obiceiuri ale locului, vedeti cum se face si poate ca participati si voi direct, invatati si va distrati. Fragilitate fizica in aceasta perioada: ar trebui sa evitati diferentele mari de temperatura, consumul fizic excesiv.

Taur

Gesturi mici sau cadouri simbolice pot avea un efect remarcabil asupra fiintei iubite, va ajuta sa consolidati o relatie de prietenie sau de colaborare. Zile grozave pentru cei mici: pe langa bucuria jocului isi descopera calitati, pasiuni, primesc incurajari, laude.

Gemeni

Va bucurati de revederea unor rude sau prieteni vechi, aveti parte de o primire speciala daca sunteti intr-o vizita, isi aduce aminte cineva de preferinte ale voastre si va ofera un cadou adecvat. Ar putea sa va caute cineva care inca mai crede ca este posibil un viitor comun.

Recomandari