Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Află ce fel de persoană este, în funcție de nume! Numărul puterii nu minte niciodată

Celebrul numerolog Mihai Voropchievici a prezentat care este numărul puterii fiecăruia dintre noi, cum îl poți afla și ce semnificație are!

Celebrul numerolog Mihai Voropchievici a prezentat care este numărul puterii fiecăruia dintre noi, cum îl poți afla și ce semnificație are!

Suntem în luna august și acest lucru înseamnă extreme! Poți face căsătorii sau poți face divorțuri, poți câștiga sume importante de bani sau poți pierde mult în plan financiar.

Anul 2019 oricum stă sub semnul cifrei trei, ceea ce determină o tendință a zodiilor de-a cheltui mai mult și de-a alege situații complicate și amantlâncuri. Nu suntem lipsiți nici de decizii complicate, indiferent de zodie.

Invitat la emisiunea celor de la Antena 3, numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit cum poți să calculezi și să îți afli numărul puterii, în funcție de nume.

Iată cum îl aflați și ce semnificație are:

Vă scrieți numele complet, puneți valorile, adunați cifră cu cifră și reduceți la o singură cifră. Cifra rezultată se adună cu numărul de destin și astfel aflați numărul puterii dumneavoastră. Pentru doamne, se folosește numele de botez, nu numele după căsătorie.

1 - aducător de inteligență, originalitate, uneori prea independent. Individualist, sunt oamenii care conduc. De multe ori preferă să colaboreze, asta înseamnă că au mai multă minte decât le trebuie.

2 - sunt foarte buni consilieri, știu să asculte bine, să dea sfaturi. Sunt oameni pe care îi dorești lângă tine. Mișcă lucrurile, fără să iasă în prim-plan.

3 - au oportunități pentru o viață plină, bogată. Sunt oamenii care ne scot din marasm, ne fac să râdem. Sunt guralivi, se pun în slujba oamenilor să le aducă bucurie, fericire. De multe ori sunt extraordinar de frivoli și împrăștiați.

Urmărește clipul celor de la Antena 3 ca să afli totul despre numărul puterii!

Recomandari