Căutare Live

Ai grijă cu cine te cerți! Cum reacționează fiecare zodie atunci când este provocată. Află de cine trebuie să te ferești!

Astrele au o influență puternica asupra felului nostru de a fi si, mai ales, asupra comportamentului. E bine sa stim care este modul in care fiecare zodie reactioneaza in situatii dificile pentru a sti cum sa punem problema si...de cine trebuie sa ne ferim.

zodii

Astrele au o influență puternică asupra felului nostru de a fi și, mai ales, asupra comportamentului. E bine să știm care este modul în care fiecare zodie reacționează în situații dificile pentru a ști cum să punem problema și...de cine trebuie să ne ferim.

BERBEC

Se spune că este cea mai agresivă dintre zodii, la fel ca Marte, zeul războiului care o guvernează. Sunt genul de oameni care lovesc întâi și pun întrebări după.

Berbecul se enervează imediat, dar uită rapid motivul supărării. Nu poartă niciodată ranchiună, uitând conflictul, după ce își face numărul.

TAUR

Pentru Taur, eficiența este cuvântul cheie. Își doresc ca lucrurile să meargă cât de bine se poate. Ei nu sunt spontani, nu acționează niciodată fără să gândească.

Dacă au conflicte nerezolvate, vor face tot posibilul să găsească cele mai bune soluții pentru a obține ce își doresc.

GEMENI

Este cel mai greu de controlat zodie. Au un comportament imprevizibil. E bine să eviți conflictul cu ei, pentru că nu poți ghici niciodată cu care din fețele lor vei avea de-a face.

Violența fizică nu îi caracterizează, cu toate că nu vor ezita să o folosească pentru a-și impune punctul de vedere.

RAC

Racii sunt inimoși și foarte mândri de capacitatea lor de a empatiza. Nu sunt firi volatile, își pierd foarte rar cumpătul.

Cu toate că nu vor manifesta vreodată violență fizică, Racii lucrează pe partea emoțională. Nu poți fi niciodată sigur de gândurile lui pentru că nu se manifestă niciodată. Poate părea nepăsător, dar, în interior, să fie complet distrus.

LEU

Leii sunt gălăgioși, dornici de atenție și faimă. Orice conflict cu un Leu va fi un adevărat spectacol. De la voce ridicată până la gesture de violență fizică, nativii acestei zodii nu vor rata ocazia să fie protagoniștii celui mai urmărit moment din ziua respectivă.

FECIOARĂ

Fecioarele sunt firi analitice, mintea lor se aruncă în toate direcțiile atunci când are de luat o decizie. Cu toate că par să fie personae calme, liniștite, niciodată nu poți ghici ce e în sufletul lor. Dacă sunt provocate îndeajuns, Fecioarele vor riposta puternic.

BALANȚA

Sunt persoane echilibrate, care cântăresc mereu toate variantele posibile înainte de a face o alegere. Impulsivitatea nu îi caracterizează pe nativii acestei zodii.

Balanțele sunt iritate când își văd valorile după care se ghidează călcate în picioare. Ele nu vor reacționa ostil, având alte metode de a-și plăti polițele.

SCORPION

Scorpionii nu cred în asumarea propriilor acțiuni. De fiecare data când ceva nu merge bine, caută surse externe care să fie responsabile de situațiile neplăcute. Orice s-ar întâmpla, cineva/ceva este vinovat, ei fiind nepătați.

SĂGETĂTOR

Motto-ul după care se ghidează este „mai bine ceri iertare după, decât să ceri permisiune înainte”. Sunt impulsivi, se lasă conduși de instinct, fapt care nu are întotdeauna cele mai placate consecințe. Riscă să spună/facă de multe ori lucruri pe care mai apoi le regret și petrece nopți întregi încercând să găsească moduri în care să își repare greșelile.

CAPRICORN

Capricornii au o agresivitate tăcută. Nu va spune niciodată că îl deranjează ceva, dar vei simți clar ca ceva nu este în regulă. Sunt firi răzbunătoare și vor aștepta momentul potrivit pentru a regla conturile.

Statutul social este important pentru el, așa că toate acțiunile lui vor fi indirecte, ca imaginea lui să nu aibă de suferit.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii sunt, probabil, cea mai violentă zodie. Nu vor ezita să împartă pumni dacă își simt libertățile atacate.

Sunt imprevizibili, miciodată nu poți fi sigur de felul în care vor reacționa când ai de dat o veste care i-ar putea nemulțumi.

PEȘTI

Pentru Pești, cel mai efficient mod de a aplana o dispută este să își bea frustrările și să își canalizeze energia în direcții mai plăcute. Sunt firi creative care nu au nevoie de violență pentru a-și exprima nemulțumirile.

Horoscop zilnic 5 iulie. Zodia care câștigă tot! E cea mai fericită zi!... HOROSCOPUL ZILEI. Probleme în dragoste pentru o ZODIE. Lacrimi și nervi spre seară...
Parteneri
Efectele consumului de hamsii. Ce spun cele mai recente studii ale nutriționiștilor
Catine.ro
Ultimele știri
x