Căutare Live

Astrologii prezic cea mai frumoasă lună din an pentru patru zodii. Au lipici la bani și noroc cu carul. Ce le arată horoscopul

Aprilie ar putea fi una dintre cele mai memorabile luni din anul 2022! Pregătiți-vă să vă scufundați într-o lună care va aduce schimbări în ritm alert. Pe măsură ce primăvara își intră în drepturi și planetele se mișcă pe ax, vom simți un val de energie care ne împinge să ne conectăm cu ceilalți. Cu toate acestea, energia eclipsei vine asupra noastră încă o dată, iar sincronicitățile ne vor domina.

Aprilie ar putea fi una dintre cele mai memorabile luni din anul 2022! Pregătiți-vă să vă scufundați într-o lună care va aduce schimbări în ritm alert.

shutterstock

Astrele ne sfătuiesc acum, mai mult ca niciodată, să ne ascultăm intuiția și să o urmăm, doar așa vom putea fi permanent în legătură cu sinele nostru superior.

Bănuielile și instinctele se vor manifesta fizic, prin fenomenul de somatizare și vor fi puternice acum. Astrologii ne sfătuiesc să îmbrățișăm emoțiile și să le lăsăm să ardă cât mai mult, indiferent de dorul, durerea sau sentimentele pe care le avem. Doar așa ne vom putea elibera de ele.

Horoscop luna aprilie BERBEC (21 MARTIE – 19 APRILIE)

O lună semnificativă pentru viața personală a Berbecului. Cu soarele puternic care dansează prin semnul tău zodiacal pe tot parcursul lunii, toți ochii sunt ațintiți asupra ta. Luați măsuri pentru a da la o parte pe oricine vrea să vă preia cârma vieții și ascultați-vă profund intuiția. În prima jumătate a lunii vei avea parte de foarte multă socializare, prietenii sunt pe primul plan, dar luna plină din 16 aprilie încheie ciclul convorbirilor de distracție și îți aduce un moment semnificativ în cariera ta.

Atenția ta va plana asupra unui parteneriat important. Acesta ar putea fi un moment de unire – sau de separare – în funcție de locul în care vă aflați în prezent. Celibatarii ar trebui sa folosească aceasta energie pentru a găsi pe cineva cu potențial pe termen lung. Ultimul aspect de remarcat într-o lună aglomerată va fi eclipsa de soare din sectorul financiar, aducând o schimbare destinată chestiunilor legate de bani și veniturilor tale, potrivit nypost.com.

Citește și: Horoscopul iubirii. Luna aprilie 2022 le pregătește momente de pasiune în cuplu unor zodii

Horoscop luna aprilie TAUR (20 APRILIE – 20 MAI)

Luna aprilie înseamnă pentru Tauri ascensiune profesională. Cu toate acestea, a reuși să-ți prioritizezi sănătatea și să nu te epuizezi va fi, de asemenea, un aspect important, dar greu de gestionat. Luna nouă din 1 aprilie vă va încuraja spre compasiune pentru propria persoană, odihnă și vă va oferi prilejul necesar pentru vindecarea anumitor răni din trecut.

Luna plină de la mijlocul lunii, de pe 16 aprilie, vă readuce în pragul proiectelor importante și chestiunilor legate de viața profesională. Un nou loc de muncă, un client sau mai multe responsabilități la locul de muncă îți pot fi chiar înmânate. Dacă nu aveți acum un job, asigurați-vă că aplicați la noi locuri de muncă pentru că aveți mari șanse de câștig.

Cu toate acestea, cele mai importante momente ale lunii vor începe probabil după ce soarele va intra în zodia ta pe 19 aprilie, declanșând oficial sezonul zilei de naștere în care sigur vei fi înconjurat de mulți prieteni și cunoștințe în săptămânile următoare. Începi o eră cu totul nouă a vieții tale, așa că imaginează-ți cine ți-ai dori să devii și înălță-te ca un Phoenix pe cer.

Citește și: Cea mai norocoasă zi a anului 2022. Ce spun specialiștii și la ce trebuie să se aștepte fiecare dintre noi

Horoscop luna aprilie GEMENI (21 MAI – 20 IUNIE)

Pregătește-te pentru o lună spumoasă atât în ​​viața personală, cât și profesională. Cu siguranță, victoriile în carieră și noi orizonturi vor apărea în drumul tău, așa că ține ochii pe premiu și lucrează spre ceea ce îți dorești să obții. Luna nouă de pe 1 aprilie vă evidențiază aspirațiile, așa că puteți să vă întâlniți cu o cunoștință care intervine acum pentru a vă da piesa lipsă pe care o căutați pentru materializarea visului vostru.

Asigurați-vă că socializați și sunteți deschis noilor oportunități în acestă lună, deoarece viața nu este menită să fie doar muncă! La mijlocul lunii, inima ta va înflori pe măsură ce luna plină sosește în sectorul iubirii, aprinzând flăcările pasiunii în apropiere de 16 aprilie. Unii Gemeni ar putea găsi o nouă iubire sau se pot apropia mai mult de partenerul lor. Cu toate acestea, pe măsură ce luna se apropie de sfârșit, o eclipsă de soare în sectorul sănătății își pune amprenta. Aveți nevoie de odihnă! Acest lucru va aduce un moment important în ceea ce privește relaxarea sau intimitatea și te poate pune în contact cu profesioniștii medicali - chiar și dacă este doar un control de rutină.

Horoscop luna aprilie RAC (21 IUNIE – 22 IULIE)

Una dintre cele mai importante perioade din viața ta profesională din 2022 tocmai a început. Intră luna nouă în sectorul carierei, deschizând o ușă spre mai multă glorie, recunoaștere sau putere în domeniul în care activezi. Luna viitoare va fi destul de ocupată și pentru tine, dar aprilie îți demonstrează că ai o stea care strălucește doar pentru tine. Unii Raci pot decide să se mute, să-și ia un nou coleg de cameră sau să se ocupe de o situație importantă cu rudele. Luna aprilie ar putea aduce, de asemenea, demersuri în ceea ce privește mersul în direcții noi, fie că este vorba de implicare într-un obiectiv academic, spiritual, media sau de călătorie.

Horoscop luna aprilie LEU (23 IULIE – 22 AUGUST)

Aprilie vine cu un ritm rapid – exact așa cum îți place. Parteneriatele vor fi de o importanță vitală în această lună, deoarece evaluați unde vă aflați, de ce aveți nevoie și unde doriți să ajungeți. În altă ordine de idei, ați putea petrece mult timp în această lună concentrându-vă și pe ideile dvs. și pe modul în care le comunicați lumii. O lună nouă pe 1 aprilie vă va crește dorința de a afla mai multe despre lume și de a vă îndrepta spre noi orizonturi.

Călătoriile, mediile academice sau eforturile media se pot prezenta aproape de această oră. La mijlocul lunii, sosește o lună plină în sectorul comunicării, care vă oferă probabil șansa de a vorbi și de a vă transmite ideile în apropiere de 16 aprilie. Un contract poate fi chiar destul de promițător și în această perioadă. Cu toate acestea, luați o decizie pentru o schimbare majoră în viața dvs. profesională, deoarece o eclipsă de soare în sectorul dvs. de realizări sosește cu o putere de foc imensă în apropiere de 30 aprilie. O ușă se va deschide pentru a vă ridica mai sus în carieră sau dacă nu ai jobul care te împlinește, mergi într-o nouă direcție. Ai încredere în curentul inimii tale și în viața ta.

Citește și: Care sunt cele mai norocoase zodii ale lunii aprilie. Anul 2022 este unul promițător pentru unele zodii

Horoscop luna aprilie FECIOARĂ (23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE)

Munca și banii au o importanță capitală pentru tine în aprilie. Deși abordați în mod clar multe proiecte și responsabilități noi, ați putea fi în curs de a primi, de asemenea, noi perspective de locuri de muncă sau de investiții. Luna nouă din 1 aprilie vă evidențiază bunurile și averea, oferindu-vă șansa de a vă revizui datoriile, acțiunile și viața financiară.

Stai cu un contabil pentru a discuta despre obiectivele tale pe termen lung. Luna plină din 16 aprilie îți va oferi șansa de a-ți crește veniturile. Cu toate acestea, se pare că parteneriatele tale vor fi de o importanță crucială pentru ca, și în această lună, să-ți avansezi strategiile și planurile. Ultimul de menționat poate fi, de fapt, cel mai important pentru tine, deoarece este o eclipsă de soare în zona ta de expansiune profesională care intră pe 30 aprilie. Unele Fecioare ar putea decide că au nevoie de un nou început și să meargă în câteva direcții ce pot viza activități academice sau chiar urmărirea planurilor media. Indiferent despre ce este vorba, este esențial să-ți permiti să explorezi chiar acum. Ai încredere în vântul care bate oriunde te-ar duce.

Horoscop luna aprilie BALANTA (23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE)

Pe parcursul lunii, parteneriatele și viața personală îți vor domina atenția. Pe măsură ce soarele trece prin sectoarele tale de bază, fie te apropii de cineva de lângă tine, fie cauți un partener perfect. Luna nouă de pe 1 aprilie vă va permite să vă faceți planuri pe termen lung, să vă angajați, să vă mutați sau chiar să vă logodiți sau să vă căsătoriți. Cu toate acestea, dacă ești singur, ai putea fi profund concentrat să găsești pe cineva care să stea alături de tine pentru a mai stinge singurătatea.

La mijlocul lunii, veți fi deosebit de încântat de ceea ce urmează să vi se întâmple, deoarece cea mai importantă lună plină a anului sosește în 16 aprilie. Această lunație se încadrează în zodia ta și va aduce la punct culminant un obiectiv personal major, precum și îți va permite să intri în lumina reflectoarelor. Avântă-te! La sfârșit de lună, o eclipsă de soare în sectorul tău intim sosește pe 30 aprilie, deschizându-ți o ușă pentru ca tu să te apropii mai mult decât oricând de cineva important. Din punct de vedere financiar, această eclipsă vă poate aduce în schimb un val câștiguri, fie sub formă de investiții, active sau cadouri.

Horoscop luna aprilie SCORPION (23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE)

Începe o etapă cu mai multă energie, vitalitate, curaj de a aborda unele aspecte spinoase și a le rezolva, atât în cadrul unor parteneriate cât și în ce privește statutul profesional și relația cu șefii. Pentru unii nativi din Scorpion, poate fi un moment excelent de a începe o afacere sau de a pune la cale o strategie cu rezultate bune, în sensul creșterii profesionale și financiare.

Încă de la începutul lunii intri într-un carusel de oportunități profesionale. La un moment dat vei fi extenuat, însă astrologii recomandă o ședință de spa, o zi de relaxare numai pentru tine, pentru a-ți reîncărca bateriile.

De asemena, spre sfârșitul lunii intri pe o axă puternică a iubirii, se întrezăresc decizii rapide, fie de stabilizare a relației, te logodești, schimbi casa împreună cu partenerul și vă bucurați de mai mult confort, fie, dacă se destramă relația și te muți din locuința în care ești acum, te așteaptă o nouă iubire la orizont.

Horoscop luna aprilie SĂGETĂTOR (22 NOIEMBRIE – 21 DECEMBRIE)

Dintre toate semnele zodiacale, s-ar putea să te distrezi cel mai mult în aprilie! Până acum, tot anul v-ați concentrat în mod semnificativ pe problemele casnice și de familie, iar această tendință va continua cu siguranță în luna următoare. Dar pregătește-te pentru șansa de a condimenta sectorul iubirii cu multă pasiune, sex și romantism . Luna nouă de pe 1 aprilie vă evidențiază adevărata dragoste și sectorul fertilității, deschizând probabil o ușă pentru a vă deschide inima. Dacă ai deja copii, s-ar putea să observi că unul dintre ei te face deosebit de mândru sau poți concepe dacă vrei să ai copii.

La mijlocul lunii, pe 16 aprilie, o lună plină vă va evidenția sentimentul de adevărată fericire și euforie, făcând posibil ca un vis de-o viață să devină realitate. Petrece timp sărbătorind cu prietenii și simți laudele care te înconjoară. Cu toate acestea, un moment foarte important în jurul sănătății sau angajării tale va apărea chiar la sfârșitul lunii, de îndată ce eclipsa de soare va sosi pe 30 aprilie. Unii Săgetători ar putea să se întâlnească cu profesioniști medicali sau să facă schimbări importante în dieta sau regimul de fitness. Alții se vor ocupa de multe proiecte noi, un nou loc de muncă sau chiar mai multe responsabilități la locul de muncă!

Citește și: Care sunt cele mai ghinioniste zodii ale lunii aprilie. Anul 2022 este unul greu pentru multe zodii

Horoscop luna aprilie CAPRICORN (22 DECEMBRIE – 19 IANUARIE)

Simțiți magia care vine din partea universului. Aprilie va aduce multă lumină acestui nativ. Luna acesta îți va aduce pasiune în inimă și este una dintre cele mai bune perioade ale anului pentru că nativele singure să găsească pe cineva nou în viața amoroasă sau poate chiar un angajat care să readucă condimentul și sexul în relația lor.

Acesta este și o lună care oferă predispoziția de a avea copii. La nivel relațional vei avea o mulțime de satisfacții. Capricornul se va înconjura de mulți prieteni care o adoră. Luna aceasta cade accentul îndeosebi pe casa, familia și viața de zi cu zi. S-ar putea să vă mutați, să renovați sau să interveniți în chestiuni familiale.

Horoscop luna aprilie VARSATOR (20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE)

Temele cheie în aprilie pentru tine înconjoară casa, familia și călătoriile. În prima parte a lunii, există posibilitatea deschiderii unei noi portițe care îți schimba viața într-o direcție mai bună. Unii Vărsători s-ar putea muta, renovează sau redecorează.

Ei vor primi protecție universală. Există posibilitatea unor călătorii în interes profesional. Dacă mergi undeva cu familia sau cu frații tăi, vei avea parte de momente fantastice! Un moment demn de menționat va fi sosirea unei luni pline puternice pe tărâmul vostru profesional. Acest lucru are loc pe data de 16 și ar putea semnala punctul culminant în ceva, sfârșitul unui job, un proiect major sau chiar o recunoaștere semnificativă. Lasă lumea să te onoreze!

Horoscop luna aprilie PESTI (19 FEBRUARIE – 20 MARTIE)

La locul de muncă, în prima parte a lunii există multă agitație, confuzie, lucrurile sunt neclare sau Peștii au senzația că nu pot finaliza așa cum și-ar dori unele sarcini și că nu sunt eficienți. Însă, pe acest fond, pot află informații utile, își pot da seama ce trebuie îmbunătățit și primesc chiar semnale cu privire la ce trebuie schimbat în stilul lor de viață, începând cu alimentația și până la program de lucru și alte activități de rutină.

În a doua parte a lunii, unii Pești își pot găsi un loc de muncă sau pot să primească proiecte mai interesante de care să se ocupe.

Horoscop zilnic 5 aprilie 2022. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și s... Horoscop zilnic 6 aprilie 2022. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și s...
Parteneri
Efecte secundare surprinzătoare ale consumului de sos de mere. Află ce spun specialiștii
Catine.ro
Ultimele știri
x