Live acum
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Atenţie mare, acestea sunt zodiile de care nu trebuie să te îndrăgosteşti! Sfârşesc în singurătate pentru că au cele mai dificile relaţii

Dacă te-ai decis ca vara asta să îţi găseşti jumătatea, trebuie să ştii că astrologii au realizat topul celor mai greu de iubit zodii. Unele persoane pot fi extrem de dificile, motiv pentru care specialiştii te sfătuiesc să nu începi o relaţie cu ei. Iată despre cine este vorba: 

Dacă te-ai decis ca vara asta să îţi găseşti jumătatea, trebuie să ştii că astrologii au realizat topul celor mai greu de iubit zodii. Unele persoane pot fi extrem de dificile, motiv pentru care specialiştii te sfătuiesc să nu începi o relaţie cu ei. Iată despre cine este vorba:

Fecioară: Când vine vorba de iubire, Fecioara e cea mai dificilă persoană, abordând relaţiile într-un mod complet diferit. S-a descoperit că Fecioara ţine oamenii la distanţă până când e sigură că poate avea încredere în ei. Deci nu de uşor de iubit deloc!

Scorpion: Scorpionii sunt misterioşi şi nu ştiu ce vor. De cele mai multe ori, ei sunt greşit înţeleşi. Iar când vine vine vorba de zodiile greu de iubit, ei se clasează pe locul doi. Un Scorpion poate fi un partener incredibil de instabil, de aceea ba e implicat într-o relaţie, ba nu. Nu e pregătit pentru nicio relaţie până nu ajunge la maturitate.

Vărsător: Persoanele născute în această zodie sunt rezervate şi adoră confidenţialitatea. Nu le place să le perturbe cineva viaţa şi sunt ezitante atunci când vine vorba de a se deschide în faţa cuiva.

Recomandari