Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Animatie: Ferdinand

Care e limbajul iubirii pe care îl folosești în funcție de zodia pe care o ai

Cele cinci limbi ale iubirii - cuvinte de apreciere, servicii, primirea de cadouri, timp de calitate și atingere fizică - introduse de consilierul și autorul căsătoriei Dr. Gary Chapman în cartea sa din 1992 cu același nume: "Cele cinci limbaje ale iubirii" arată felul în care te raportezi la oamenii pe care îi iubești. Află ce poate spune semnul tău zodiacal despre limbajul pe care îl ai

Care e limbajul iubirii pe care îl folosești în funcție de zodia pe care o ai

Pexels.com

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Limbajul Berbecului: Majoretă (Cuvinte de Afirmare)

Sunteți întotdeauna într-o misiune cu un munte de urcat în spate, urmărind următorul obiectiv: Vrei să câștigi! Iar iubitul tău ideal este majoreta ta personală, demonstrând că sunt în colțul tău, indiferent cât de sălbatică, descurajată sau nebună ar putea fi ideea. Apreciați afirmații pozitive, apeluri telefonice de noapte bună și scrisori de la admiratori nu atât de secreți. Nimeni care te iubește nu poate fi timid sau timid în legătură cu asta. Ai nevoie de cineva care să-și strige dragostea de pe alee.

Limbajul de dragoste al Berbecului într-un cântec: destul de literal „Cheerleader” de OMI

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Limbajul dragostei Taur: Netflix și Chill (atingere fizică cu un indiciu de acte de serviciu)

Ca semn de pământ, nu este nimic mai important pentru tine decât să te simți confortabil cu cei dragi. Fericirea pentru tine este o zi pe canapea, strânsă într-o pătură de pluș, cu imagini de apus de soare în fundal, în timp ce sapi încă o altă farfurie de nachos. Cineva care este dispus să facă curățenie după o zi de odihnă și relaxare primește și puncte bonus.

Limbajul de dragoste al Taurului într-o melodie: „Work from Home (feat. Ty Dolla $ ign)” de Fifth Harmony

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Limbajul iubirii gemenilor: bârfă (cuvinte de afirmare și timp de calitate)

Să recunoaștem: nu încetezi niciodată să vorbești. De aceea, vă dezlănțuiți pentru oricine poate ține pasul cu găurile voastre intelectuale de iepure și inițiază o grea bârfă. Vrei ca opiniile tale să fie afirmate și extinse, dar îți place și o dezbatere bună. Atâta timp cât nu există dezbateri despre cine te iubește. Bârfa este divină la fel ca glumele din interior. A vărsa ceaiul și a găsi dușmani comuni este o inițiere sacră la o legătură de-a lungul vieții.

Limbajul de dragoste al Gemenilor într-un cântec: cea mai mare parte a discografiei timpurii a lui Fleetwood Mac - în special orice scris de sfântul patron al Gemenilor, Stevie Nicks.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Limbajul iubirii racului: legătură profundă (timp de calitate)

Tot ce vrei este să fii în preajma oamenilor tăi speciali. Iubitul ideal vrea să te însoțească pentru toate etapele importante ale vieții, precum și să te țină de mână în vremurile grele. Filosofia ta de dragoste poate fi rezumată prin linia iconică din finalul Când a cunoscut-o pe Sally, „Am venit aici în seara asta pentru că atunci când îți dai seama că vrei să îți petreci restul vieții cu cineva, vrei ca restul vieții tale să înceapă cât mai repede posibil." Totul este mai bun atunci când sunteți împreună.

Limbajul iubirii cancerului într-un cântec: „Stay” de Rihanna

Leo (23 iulie - 22 august)

Limbajul iubirii Leului: Simțire faimoasă (atingere fizică și primirea de cadouri)

Îți place lumina reflectoarelor, motiv pentru care a fi aproape de cei dragi este un lucru negociabil. Relațiile pe distanțe lungi se epuizează întotdeauna, pentru că, pe cât de plăcut este ca cineva să-ți cânte laudele pe FaceTime, vrei să-i simți iubirea. De asemenea, nu vă deranjează să oferiți cadouri și distincții (și să le dați în schimb)! Te simți iubit - și cel mai mult ca tine - când te simți ca vedeta filmului. Un rol secundar pur și simplu nu va face.

Limbajul iubirii lui Leo într-un cântec: „Good As Hell” de Lizzo

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Limbajul dragostei Fecioarei: Comisiile și treburile

Sunteți contactul de urgență al tuturor, motiv pentru care înseamnă atât de mult pentru dvs. când altcineva se oferă să ridice slăbiciunea. Limbajul tău de dragoste este cineva care îți face vasele, îți ia rufele sau îți ia mașina pentru schimbul de ulei. Nimic nu te aprinde ca un iubit care se oferă să închirieze și să conducă un U-Haul pentru următoarea ta mutare sau să stea cu tine în timp ce aștepți să-ți reînnoiești pașaportul. Refrenul tău constant este „Manevrează-mi treburile! - Cu grijă”.

Limbajul iubirii Fecioarei într-un cântec: „I'm Gonna Be (500 Miles)” de The Proclaimers

Balanță (23 septembrie - 21 octombrie)

Limbajul iubirii balanței: Primirea cadourilor

Fiind cel mai bun stilist și creator de gusturi al zodiacului, vă dezlănțuiți pentru cadouri bine îngrijite atât de la iubiți, cât și de la prieteni. Jetonul nu trebuie să fie scump sau luxos, ci doar să reflecte personalitatea și simțul estetic unic. Știi că este real când cineva primește tot ce ai nevoie este acea supă de pui de la restaurantul cu stea Michelin sau cana aia de la excentricul ceramist din deșert. La fel ca Geminis, îți plac și glumele din interior.

Limbajul de dragoste al Balanței într-un cântec: „Îmi place” de însăși Balanța supremă, Cardi B. „Îmi plac Balenciaga, cei care arată ca șosete!”

Recomandari