Căutare Live

Care este cel mai mare ghinion al zodiilor. Scorpionii au mari probleme în relații, află ce se întâmplă cu Gemenii

Toată lumea are zile bune și zile proaste, dar există acele momente în care este scris în astre că vei avea parte de situații tensionate. Toți venim pe lume cuo anumită încărcătură energetică și aceasta ne urmărește toată viața. Iată care este cel mai mare ghinion al zodiilor

Care este cel mai mare ghinion al zodiilor. Scorpionii au mari probleme în relații, află ce se întâmplă cu Gemenii

Profimedia

Astrele ne averitizează că elementul karmic vine asupra naostră cu fiecare gest pe care îl facem, lucru pentru care vom plăti sau vom fi răsplătiți. Unele zodii se cofruntă cu probleme în relații, altele cu probleme financiare, în funcție de lecțiile care au încercat să i se dea, dar le-a ignorat sau nu a învățat încă cum stă treaba cu Universul.

Horoscop ghinion Berbec

Berbecii vor avea parte de foarte multe realizări în viață, dar ghinionul nu-l poate ocoli. Cei născuți în zodia Berbec nu se lasă păgubaşi în faţa problemelor, dar asta nu înseamnă că îi ocoleşte ghinionul. Ei au parte deseori de diverse accidente (mai mici ori mai mari). Fie li se strică anumite lucruri de care au nevoie urgent, fie se rănesc. Puţină atenţie i-ar ajută în ambele cazuri.

Citește și: Semnificaţia zilei de 21 decembrie. Vasile Păun: În 21.12 va fi cel mai puternic punct energetic

Horoscop ghinion Taur

Ghinionul se ţine scai de Tauri şi nu îi lasă până nu îi afectează. Cele mai mari temeri ale Taurilor au legătură cu banii. Ei pot să îi piardă, să fie înşelaţi ori chiar să li se fure sume mai mici ori mai mari.

Horoscop ghinion Gemeni

Gemenii au parte de oportunităţi în viaţă, însă ele le scăpa de fiecare data printre degete, de parcă ar vrea să le facă în ciudă. Dacă ar s-ar hotărî mai repede, ar avea mai multe şanse să prindă norocul din urmă.

Horoscop ghinion Rac

Racii au multe de suferit în viaţă pentru că sunt firi sensibile. Ei cred doar în bunătatea șo sinceritatea celorlalți, iar asta le aduce numai necazuri. Toate problemele casei cad numai pe capul lor, iar ghinioanele parcă se ţin lanţ uneori. Horoscopul le recomandă să nu se mai lase afectați de ceea ce li se întâmplă! Raci vor duce o luptă în primul rând cu propria persoană și apoi cu cei din jur. Peste aceasta problemă delicată se vor mai adăuga și altele.

Citește și: Horoscop rune 14-20 decembrie 2020. Se anunță lucruri bune pentru Scorpioni, află ce se va întâmpla cu Racii

Horoscop ghinion Leu

Marea încercare a acestui an pentru lei va fi răbdarea și așteptarea. Multe probleme se vor rezolva astfel. Leii au succes în viață, dar când ghinionul îi lovește, îi aruncă la pământ! Dacă în zilele bune ar pune deoparte și pentru zilele negre, nu ar mai simți atât de mult situația de restriște!

Horoscop ghinion Fecioară

Deşi au parte şi de noroc în unele perioade ale vieţii, în altele parcă toate le merg prost. Nimeni nu se pricepe să rateze oportunităţi mai bine că aceşti nativi. Ar trebuie să aibă mai mult fler și să nu-i lase pe alții să le-o ia înainte!

Horoscop ghinion Balanţa

Ghinonul lor are legătură cu dragostea. Poate că sunt prea pretențioase, poate că se îndrăgostesc de bărbații nepotriviți, ce-i drept, acești nativi au ghinion imens în dragoste! Baleanțele vor depune eforturi considerabile pentru a-și atinge țelurile. Cert este că în unele zile n-au nicio șansă de reușită.

Horoscop ghinion Scorpion

Scorpionii au ghinion în relații, astfel că viața fie îi desparte de oameni minunaţi, fie întâlnesc doar persoane neserioase, false, mânate doar de interes. Chiar dacă reprezentanţii sunt firi puternice, îşi doresc totuşi să aibă parte de prieteni buni în preajma lor. Pentru cei din zodia scorpion vor există momente dificile, mai ales pe plan personal, când deciziile luate ar putea juca un rol decisiv, ducând spre noi începuturi.

Horoscop ghinion Săgetător

Citește și: Horoscopul banilor pentru weekend. Cinci zodii vor avea noroc pe plan financiar la sfârșit de săptămână

Săgetătorii au parte de mult neprevăzut. Chiar dacă sunt optimiști de fel, fie li se strică mașina, fie li se îmbolnăvește cineva drag. Se trezesc destul de des în situaţii încâlcite şi cu greu le depăşesc. Piedicile vor fi la tot pasul în anul care urmează pentru cei din zodia săgetător, dar important este că le vor depăși.

Horoscop ghinion Capricorn

Capricornii sunt muncitori, dar cu cât se străduiesc mai mult, cu atât pare să nu fie locul lor acolo, să nu fie apreciați etc. Sau poate că au pretenții prea mari! Cert e că au probleme la locul de muncă, în ciuda implicării lor!

Horoscop ghinion Vărsător

Vărsătorii nu știu să piardă, iar frământările lor îi duc la disperare. AU parte de tot felul de întâmplări pe care le consideră karmice și nu știu cum să le facă față.

Horoscop ghinion Peşti

Peștii cheltuie în neștire pe lucruri care nu le sunt de folos și niciodată nu par să învețe ceva din aceste situații. Poate ar trebui să se lase îndrumaţi de alte persoane la cumpărături, unele norocoase acest domeniu.

Horoscopul banilor pentru weekend. Cinci zodii vor avea noroc pe plan financiar la sfârșit de săptămână... Horoscopul zilei 20 decembrie 2020. Gemenii învață să ignore criticile, află ce se întâmplă cu Leii...
Ana-Maria Udriște, energică și spontană: „Sfatul meu a fost întotdeauna să ai un echilibru în opiniile pe care le exprimi”
Ana-Maria Udriște este o femeie de succes. Am descoperit-o fiind puternică, asumată,...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2022. Taurii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2022 aduce schimbări în viața nativilor din zodia Taurului....
Parteneri
Castraveții ar putea să îmbunătățească aspectul pielii din jurul ochilor. Ce spun specialiștii în frumusețe despre acest mit
Catine.ro
Ultimele știri
x