Căutare Live

Care sunt zodiile bune la pat. Ei sunt nativii care răvășesc în dormitor

Compatibilitatea sexuală poate fi greu de găsit. Doi oameni se pot înțelege, însă în dormitor să nu rezoneze. Semnele zodiacale pot fi un indicator atunci când cineva fi vrea o relație sau este în căutarea unei aventuri.

Care sunt zodiile bune la pat. Ei sunt nativii care răvășesc în dormitor

shutterstock

Pe baza acestui semnului zodiacal ne putem face cu ușurință o idee despre nativii care se descurcă cel mai bine în dormitor. Cu toate acestea, fiecare semn are modul său unic de a reacționa ți de a fi în întâlnirile sexuale și este important să înțelegeți detaliile abordării lor.

Ce zodii se descurcă cel mai bine în dormitor. Ei sunt nativii care răvășesc partenerii

Să vedem ce semne zodiacale sunt cele mai bune în dormitor.

1. LEU

Leii se remarcă din prima în dormitor. Ei fac orice pentru plăcerea celui de lângă el, ca în schimb să primească toată atenția din lume. Leul este un amant înflăcărat, pasionat și îi place să preia conducerea în dormitor. Acest semn este cunoscut a fi un partener respectuos și ține cont de cerințele iubiților lor.

Leii sunt stăpâniți de Soare și, atunci când o persoană se află în intimitate cu un Leu, se va simți ca o stea. Videoclipurile de acasă, fotografiile sexy, lenjeria și dragostea pe lumină nu sunt excluse.

Citește și: Horoscopul iubirii. Luna aprilie 2022 le pregătește momente de pasiune în cuplu unor zodii

2. BALANȚĂ

Balanțele sunt grozave în pat. Sunt nativi excelenți în arta de a da și de a primi. Sunt iubitori incredibil de talentați. Balanța știe cum să îndeplinească cele mai sălbatice fantezii ale partenerilor lor. Ele pot face ca cele mai obraznice vise să prindă viață. Cu toate acestea, sunt iubitori de modă veche, potrivit kalingatv.com.

Pentru Balanța condusă de Venus, sexul este artă, iar preludiul este la fel de creativ și vital ca și actul în sine. Balanțele orientate spre echilibru sunt versatile în dormitor.

3. SCORPION

Un Scorpion știe să joace cartea misterioasă. Scorpionul este definiția dominanței și a experimentării în pat. Scorpionii sunt un mare fan al distracțiilor. Un Scorpion dorește întotdeauna să-și întoarcă partenerii pe dos. Întâlnirile lor sexuale sunt similare cu semnele pe care le înțepă, este o modalitate grozavă de a-și selecta prada.

Sunt cunoscuți pentru priceperea lor sexuală, iar sexul cu un Scorpion se poate simți primordial, profund și obraznic. Sexul în public, vibratoarele cu telecomandă și orice altceva cu un indiciu de secret este în timoneria lui Scorpion.

Citește și: Cea mai norocoasă zi a anului 2022. Ce spun specialiștii și la ce trebuie să se aștepte fiecare dintre noi

4. FECIOARĂ

Fecioarele sunt simbolul sexului lent, senzual și pasional. Sunt nativi perfecționiști. Sunt stimulați cu inteligență și umor. Fecioarele lucrează pentru a crea un mediu confortabil și senzual. Sunt dornici să-și mulțumească iubiții.

A fi condus de Mercur (planeta minții și a comunicării) înseamnă că Fecioarele își pot gândi niște fantezii destul de elaborate, delectându-se într-un scenariu de joc de rol precis, complet cu vorbe murdare.

Citește și: Care sunt cele mai norocoase zodii ale lunii aprilie. Anul 2022 este unul promițător pentru unele zodii

5. SAGETATOR

Săgetătorii sunt ca niște copii. Dar în pat emană energie sălbatică și entuziasm. Le place să se răsfețe în a face dragoste spontană. Ei iau sexul ca un motiv de relaxare și deconectare de la lume. Ei sugerează adesea lucruri care vin complet din senin. Săgetătorii asigură o experiență ieșită din comun, în pat.

Sexul cu ei este nou, incitant și sălbatic. Săgetătorii sunt cunoscuți pentru natura lor experimentală și aventuroasă și sunt dezamăgiți pentru orice, inclusiv sexul în grup, dacă nu iese bine.

Horoscop zilnic 16 aprilie 2022. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și ... Horoscop zilnic 17 aprilie 2022. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și ...
Parteneri
Efectele secundare secrete ale castraveților. Ce spun cele mai noi studii despre consumul lor
Catine.ro
Ultimele știri
x