Cât de bogat poți deveni în funcție de data nașterii. Cum îți poți calcula cifra prosperității

Specialiștii în numerologie spun că potențialul financiar pe care îl avem este influențat de data nașterii noastre. Numerologul Oana Timofte a explicat cum ne putem calcula cifra prosperității, ce particularități are fiecare cifră în parte și ce șanse avem să ne îmbogățim în funcție de ea.

Cât de bogat poți deveni în funcție de ziua în care te-ai născut, zi care relevă cifra prosperității

Shutterstock

Ca să calculăm cifra prosperității trebuie să luăm în calcul doar ziua în care ne-am născut, fără luna și anul nașterii, la care trebuie să adăugați + 1.

De exemplu, dacă ne-am născut pe 5, indiferent de lună, vom lua această cifră 5, vom adăuga + 1, iar 6 va fi cifra prosperității noastre. Un alt exemplu, dacă sunteți născuți în ziua de 21, veți aduna 2 + 1 + 1, iar cifra prosperității o să fie 4 sau dacă sunteți născuți pe 23, adunați 2 + 3 + 1, iar cifra banilor o să fie 6.

Cifrele prosperității, particularități

Fiecare cifră a prosperității vine la pachet cu anumite particularități. În funcție de ziua nașterii, calculați-vă cifra prosperității și veți regăsi mai jos trăsături pentru fiecare în parte.

Cifra prosperității 1

Persoanele cu cifra prosperității 1 au de obicei parte de abundență financiară, în primul rând datorită contactelor și relațiilor pe care le au. Totuși, cei cu cifra prosperității 1 ar trebui să fie foarte atente la unele aspecte. Ei au tendința să investească mai mult decât este cazul, așa că este recomandat să aibă mare grijă la asta, a spus numerologul Oana Timofte la Observator.

Cifra prosperității 2

La persoanele cu cifra prosperității 2 se observă o energie duală, de sacrificiu financiar. Ele au tendința să facă multe datorii și chiar să sărăcească din cauza lor. Cum ar veni, cu o mână iau, cu o alta dau, așa că ar fi bine ca aceste persoane să evite să achiziționeze sau să vândă bunuri mobile sau imobile, în special dacă aceste bunuri au în prețul lor cifra 2, adică în valoare de 2.000 de lei, de 20.000 de lei și alte exemple asemănătoare.

Cifra prosperității 3

Este cifra fluxului financiar, care aduce soluții pe ultima sută de metri. Persoanele cu cifra prosperității 3 o duc foarte bine cu banii, le vin în portofel diverse sume ba din prime, ba din bonusuri sau contexte mai puțin așteptate. Este important însă ca aceste persoane să urmeze acest sfat dacă vor să primească și mai mult: să și ofere.

Cifra prosperității 4

Cei care au cifra prosperității 4 trebuie să muncească din greu pentru fiecare leuț. Au o karma a limitării, a spus specialistul în numerologie Oana Timofte la Observator. Aceste persoane trebuie să se dedice foarte mult muncii, să o ia pas cu pas și să se zbată ca să obțină profit.

Cifra prosperității 5

Cifra prosperității 5 înseamnă dinamică și speculație financiară, iar cei care au această cifră trebuie să aplice o regulă simplă legată de procentul de 10%: să dea mai departe 10% din ceea ce primesc și o să li se dubleze acest procent. Totodată, ar fi indicat să nu mai cheltuie banii pe lucruri de care nu au nevoie și care nu le sunt cu adevărat necesare.

Cifra prosperității 6

Banii vorbesc, banii nu tac, banii nu încetează să apară în viața celor care au cifra prosperității 6. Este văzută ca fiind cea mai bună cifră dintre toate, cei care o au sunt cei mai norocoși din această listă. Cifra 6 vine cu multă prosperitate, cu moșteniri de familie, cu job-uri foarte bine plătite, cu oportunități care mai de care mai profitabile. Dacă nu ești deja bogat până acum, există un mic obstacol.

„Dacă ai cifra prosperității 6 și nu ai bani, înseamnă că ești zgârcit. Deci schimbă chestia asta!”, a spus numerologul Oana Timofte.

Cifra prosperității 7

Lucrurile nu stau așa bine când vine vorba de cei care au cifra prosperității 7. Ei au o energie financiară epuizantă, care blochează. Mai bine spus, trăiesc cu frica în sân când vine vorba de ziua de mâine, au o teamă mare de sărăcie și se feresc să facă unele sacrificii. Există însă și o veste bună: un boom financiar poate să apară oricând, de la o zi la alta, cu puțin curaj!

Cifra prosperității 8

Oportunități financiare mari pentru cei care au cifra prosperității 8. Sunt antreprenori, pe lux și opulență tot timpul, pentru că 8 întruchipează perfect cifra banilor. Atât că acești antreprenori de succes trebuie să fie atenți pentru că uneori intervine și karma peste ei: ce dau, aia primesc. Dacă oferă o dată, vor primi de trei ori, dacă nu oferă nimic - exact - nu vor primi nimic!

„Dacă ai cifra prosperității 8 și nu ai bani, înseamnă că ori te duci prea mult la ruletă și vrei să dublezi banii, ori dacă nu, ți-e frică să investești.”, a spus numerologul Oana Timofte.

Cifra prosperității 9

9 este o cifră neutră dacă ne referim la bani. Cei care au cifra prosperității 9 nu stau nici bine, nici rău cu banii. Este foarte important pentru aceste persoane să facă donații, iar acest bine o să li se întoarcă sub formă de bunuri materiale, spune specialistul în numerologie Oana Timofte.

Ultimele știri