Ce arhanghel te protejează, în funcție de zodie! Acum știi la cine trebuie să te rogi ca să ai noroc

Se spune că la naștere, fiecare om primește un înger păzitor. Totuși, o categorie mai specială de îngeri sunt arhangheli, cei despre care, în credința creștină, se crede că sunt purtătorii de vești bune!

Se spune că la naștere, fiecare om primește un înger păzitor. Totuși, o categorie mai specială de îngeri sunt arhangheli, cei despre care, în credința creștină, se crede că sunt purtătorii de vești bune!

Nu mai este nicio surpriză faptul că data nașterii are o puternică influență asupra personalității și destinului unei persoane. Totuși, te-ai întrebat vreodată care este arhanghelul care are grijă de zodia ta și la cine ar trebui să te rogi atunci când simți că ai nevoie de protecție divină?

HOROSCOP BERBEC. Berbecii îl au pe Arhanghelul Ariel. E asociat în tradiția iudaică și în vechile texte religioase cu înțelepciunea, lumina și autoritatea.

Amintește Berbecilor să se gândească întotdeauna și la cei apropiați, nu doar la ei. Rugciunea când pleacă, dacă ceri ceva, cere întâi pentru cei din jurul tău și lasă-te pe tine la urmă. Ariel îi ajută pe oameni să își transforme visele în realitate, să obțină concret anumite beneficii sau bunuri.

HOROSCOP TAUR. Chamuel este cel care îl vede pe Dumnezeu și era considerat unul dintre cei mari îngeri sau arhangheli care îl ajutau pe Dumnezeu în toate cele ca să urgenteze rezolvarea unor lucruri. Este cel care-l ghidează pe Taur și-l duce pe calea bună pentru a obține ceea ce își dorește de multe ori: pacea și iubirea.

Urmărește materialul celor de la Antena 3 ca să afli care este arhanghelul tău, în funcție de zodie!

Culoarea pe care Kate Middleton și Meghan Markle nu o poartă. Ce nuanță evită Ducesele
Kate Middleton și Meghan Markle au amândouă garderobe vaste, dar e posibil ca acestea să nu...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021. Gemenii trebuie să experimenteze. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021 spune că a venit ziua în care Gemenii trebuie să...
Parteneri
Copiii lui Kate Middleton moștenesc una dintre pasiunile tatălui lor, Prințul William. Ce a dezvăluit Ducesa de Cambridge
Copiii lui Kate Middleton par să moștenească una dintre cele mai mari pasiuni ale tatălui lor, Prințul William, și ale unchiului, Prințul Harry. Recent, Ducesa de Cambridge a vorbit despre preferințele micuților.
Catine.ro
Ultimele știri